Do kraja septembra,ovi znaci ce doziveti carobne promene na polju ljubavi!

Do kraja septembra,ovi znaci ce doziveti carobne promene na polju ljubavi!

2021-09-17 0 By Admin

Kraj septembra je veoma blizu…

 

SKORPIJA

Vi dobro znate da ste posebni.

Znate da ste osoba koja zna koliko vredi i shodno tome vi ne dopustate nikome da vas na bilo koji nacin  zeza.

U narednom periodu cete shvatiti da postoji  u vasoj blizini jedna osoba kojoj je do vas iskreno stalo.

Dakle to je osoba koja krije svoje emocije samo zato sto se plasi da bi ste mogli da je odbijete ali nema nimalo   sumnje da  joj jeste do vas     stalo. Ako ste sada slobodni znajte da nema razloga da  toj osobi ne date priliku.

Ona itekako zna koliko vi vredite i bitno je da kazemo da ce umeti da vas usreci vise nego sto mozete   da zamislite. Samim tim,znajte da se vama smese jako lepi  dani i da cete u bliskoj buducnosti za sebe moci da kazete da ste iskreno srecni.

Takodje,bitno je da kazemo da ce skorpije koje su sada  u vezi dobiti  od voljene osobe dokaz  ljubavi.

Nije cak nemoguce da dodje do toga da vas zaprosi. No,svakako da konacna odluka  zavisi  od vas.

Ako je iskreno volite onda znajte da nema nimalo sumnje da treba da joj date sansu i da pocnete zajednicki zivot. Jer, ljubav je upravo to… Pocetak novog pocetka i  zajednicka odluka da zajedno stvorite dom i porodicu. Vasa voljena osoba kraj vas zeli sve i apsolutno je sigurna da kraj vas zeli da provede svoj  zivot.

Razmislite o tome da li su vase zelje iste kao njene.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 Vodolija

Vi ste znak kojeg ce sreca sasvim sigurno pogledati u narednom periodu. Mozemo cak da kazemo da ce vam dani do kraja meseca biti carobni. Da ce doci do toga da shvatite da je vredelo sto ste toliko dugo patili. Bas kao sto ste i imali pogresne izbore jer dolazi do susreta koji ce promeniti ceo vas zivot.

Ako ste sada slobodni znajte da je sasvim sigurno da cete se   zaljubiti. Vi ste mozda osoba koja  ne veruje u ljubav na prvi pogled ali kada vam se ona desi itekako cete shvatiti da postoji. Nemojte nikada odustajati od onog sto zelite i razmislite dobro    o svojim odlukama i svemu onom sto zelite.

Bitno je da se prepustite i da dozvolite svom srcu da vas vodi jer ce vas upravo ono odvesti tamo gde ste i trebali da budete.

Najlepse od svega sto ce vam se desiti je ljubav koja ce vam samim tim dati snagu da se borite kada naidju teski dani. Osoba koju cete sresti ce  biti sve ono na sta niste navikli. Dakle,veliki borac za ljubav kojem je sreca voljene osobe vaznija od svega.  Spremite se na to da vas neko drzi kao kap     vode na dlanu jer nema nimalo sumnje da ce biti tako.

Mi za kraj samo moramo da kazemo da  i vi treba istom jacinom da  uzvratite. Ljubav  je ono sto daje snagu ali ne vredi nista kada voli samo jedno.

Ukoliko zelite da vam emocije budu uzvracene i da budete iskreno srecni znajte da morate dati onoliko koliko dobijete. Ljubav je najlepsa na svetu ali ljubav je nesto za sta moramo dati dusu.