Ljubavni horoskop za naredni period: Jedan znak ce konacno uspeti da preboli bivsu ljubav!

Ljubavni horoskop za naredni period: Jedan znak ce konacno uspeti da preboli bivsu ljubav!

2023-09-27 0 By Admin

Horoskop za naredne dane. Velika istina.

 

OVAN

Ljubavni horoskop za naredne dane nosi poruku. Jako je vazno da vam kazemo da je za vas bolje da ne pravite velike planove.

Osoba ste koja   je jaka i  hrabra ali   sada zaista imate zelje koje tesko mogu da se ostvare.

Nas iskreni savet je da se zapitate sta je ono sto vam treba za srecu jer se neke stvari dese onda kada im se najmanje nadamo.

 

 BIK

Naredni dani ce biti jako lepi. Moze se reci da necete imati razloga za brigu. Jednom lavu je stalo do vas ali ono sto moramo da kazemo   jeste da bi ste trebali  jos neko vreme da budete sami.  Vama naredni period prosto nece biti idealan za ljubav.

 BLIZANCI

Treba da kazemo da ce sve doci na svoje. Sada  niste srecni ali ne znaci da ce tako i ostati.

Moramo reci da nema sumnje da vas voli jedna vaga ali da ono sto je najvaznije od svega      imate a to je podrska onih do kojih vam je stalo.

Ma koliko da patili  znajte da niste sami. Ljubavni horoskop za vas nosi poruku da budete strpljivi.

 

 RAK

Ono sto   morate da shvatite jeste da je bitno da ne ocekujete mnogo od voljene osobe.

Ona vas voli i u to nema nimalo sumnje,ali morate da shvatite da vam je velika greska sto   od nje ocekujete da se posveti samo vama. Kao da nema nijednu drugu obavezu. Razmislite o tome sta radite i mnogo ce toga doci na svoje.

 LAV

Ljubavni horoskop: Ljubav je ono sto vam u zivotu nedostaje. Ali, to je ono za sta ste sami krivi jer ste vi ljubav  imali i prokockali.  Jedino sto vam je sada ostalo je da se pomirite sa tim da prosto nije uspelo  jer vi niste cuvali srecu koja vam je bila sudjena. Nema dalje, sada jedino ostaje   da krenete dalje.  Kajanje ce  proci ali vi sebi nikad necete oprostiti.

 

 DEVICA

Vazno je da znate da je potrebno da se prepustite i da  uzivate u onome sto imate.

Dakle, najlepse stvari se dese onda kada im se najmanje nadam. Vi sada imate prevelika ocekivanja od voljene osobe. To je ono na cemu morate da radite jer onoliko koliko date toliko mozete i    traziti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VAGA

Ljubav je ono sto vam treba  u zivotu. Da imate nekog na koga mozete da se oslonite.

No, u narednom periodu nece doci do promena na polju emocija. Vi   ma koliko da to  zeleli ne mozete nista da promenite.

Sacekajte bolja vremena.

  SKORPIJA

Naredni dani ce biti vrlo lepi,posebno ako ste sada slobodni. Doci ce do jednog  lepog susreta koji bi mogao da promeni mnogo toga u vasem  zivotu.

Razmislite o tome da li bi vredelo da jednom raku kazete sve sto vam je na dusi  i bice vam sve jasno.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je vise nego ocigledno da vi sada patite.

No, to je svakako nesto sto vi ne krijete jer ste osoba koja se nikada nije stidela svojih emocija. Nas iskreni savet je da se ne vracate  starim ljubavima niti na stare staze.

Tamo se nista nije promenilo. Ljubavni horoskop za vas nosi poruku da budete strpljivi.

 JARAC

Nemojte ocekivati mnogo i dobicete sve. To je najkraca parola koju mozemo da vam kazemo ali je zato potpuno tacna. Ne mozete ni da   zamislite koliko vas lepih stvari ceka u narednom   periodu. Vi ste jedan od znakova koji ce potpuno  da uziva.  Prepustite se jer ste to i zasluzili.

 

 VODOLIJA

Imajte na umu  da je vazno da ne bezite od  ljubavi. To sto vam je jednom bilo slomljeno srce nikako ne znaci  da ce to da se desi ponovo.

Ono sto za kraj moramo da kazemo jeste da je    jednom ovnu iskreno stalo do vas ali da on u ovom trenutku  samo ceka da  vi odlucite da krenete dalje.

 RIBE

Osecanja prema osobi iz proslosti su jos uvek prisutna.

Ma koliko da se trudili ne uspeva vam da je   zaboravite.

Kada ste vec toliko sigurni u svoje emocije, vreme je da se zapitate  da   li bi vredelo da predjete preko svog ponosa i inata i pokusate da je  ponovo osvojite.