OVAJ znak ce tokom OKTOBRA doziveti najvece promene  u svom zivotu…

OVAJ znak ce tokom OKTOBRA doziveti najvece promene u svom zivotu…

2023-09-30 0 By Admin

   Vage, vi ste znak koji ce tokom oktobra doziveti najvece promene u svom  zivotu.

To ni ne cudi  kada se uzme u  obzir da je  ovo vreme vase vladavine, i vasih rodjendana.

Mozemo cak da kazemo da ce za neke zelje biti moguce da se ostvare cim ih pozelite. Mozda vam ovo sada deluje kao bajka, ali nema sumnje da je u vasem  zivotu doslo  vreme cuda. TO je bas ono sto ste vi i zasluzili.    Ako se pitate sta je to posebno sto ce vam doneti oktobar, saznacete u  ostatku ovog teksta…

Ako ste slobodni:

Nema nimalo sumnje da je ovo savrseno vreme za ljubav. U svakom slucaju, pa cak i ako ste sada emotivno razocarani i povredjeni. Jer, ono sto vi ne znate jeste da postoji jedna   devica koja vas posmatra. Vec neko  vreme  i uporno se trudi da vam pridje ali je strah od odbijanja jaci. Razmislite o tome  ko bi to mogao da bude i nema nimalo sumnje da cete doci do  zakljucka. Ono sto moramo da kazemo jeste da     ste vi ta osoba koja ce doneti konacnu odluku. Naravno da ne   treba da pocinjete nesto ako niste sigurni  u  svoje emocije. Ali, svakako da treba toj osobi da date sansu da vam svoje dokaze na delu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To je jedna od onih ljubavi koje ce se stvoriti iz jednog prijateljstva. Dakle,to nece biti  luda ni   ljubav na prvi pogled. To ce biti ona ljubav koja nastaje na bazi poverenja,  razumevanja i poverenja. Vi ste dovoljno pametni da mozete i sami da zakljucite da su takve veze najuspesnije   i da takve   ljubavi imaju sansu da opstanu. Posebno zato sto jedan partner zna sta je ono sto drugi voli. Sta je ono sto drugome smeta i sta ce drugog da povredi… Samim tim ce mnogo toga   ruznog da se izbegne. Jer,   poznavajuci jedno drugo uspesno cete izbegavati nesporazume i svadje.

Ako ste u vezi:

Drage vage, vi zapravo i ne slutite koliko ste voljeni.

Koliko je  vasoj voljenoj osobi stalo do toga da vas usreci i koliko se ona oko vas trudi. No, ne brinite  jer je samo  pitanje dana kada cete   dobiti najlepsi dokaz ljubavi. Da se konacno uverite u njene emocije i da vam konacno bude jasno da je  vredelo sto ste u proslosti imali pogresne izbore. Jer,   vas partner ce vam svoju emociju i ljubav  pokazati na delu i vi cete zbog toga biti iskreno srecni. Ono sto je vrlo vazno  jeste da je vrlo moguce da ce vasa veza, ukoliko to budete zeleli, preci na veci    nivo. Naravno, ako je to ono sto zelite, prepustite se i uzivajte u ljubavi jer sumnje nema da ste voljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

No, ono sto moramo da kazemo jeste da ce vam osim srece na polju emocija procvetati ruze i na polju karijere i novca. Itekako je moguce da cete bas  u ovim danima dobiti  priliku da na delu dokazete koliko ste dobri u onom sto radite. Pokazite svojim kolegama koliko ste kreativni i pricajte  o svojim idejama i planovima… Sumnje nema da ce  rezultati rada biti veliki.