Ljubav   u drugoj polovini oktobra: Nekome ce se konacno ostvariti najveca ljubavna zelja…

Ljubav u drugoj polovini oktobra: Nekome ce se konacno ostvariti najveca ljubavna zelja…

2023-10-08 0 By Admin

   Mala astro prognoza   za drugi deo oktobra. Evo sta vas ceka.

 

OVAN

Druga   polovina ovog meseca ce biti jako lepa kada ste vi u pitanju. Oktobar, odnosno drugi deo meseca ce doneti    velike promene u vasem  zivotu. Saznacete   neke bitne stvari ali i dobiti vesti koje ste dugo cekali.

Moze se reci da cete biti iskreno srecni

 

BIK

Bitno je da ne zurite nigde. Nekome je stalo do vas ali  jos uvek nije doslo pravo vreme da udjete  u ljubavnu romansu. Budite pazljivi i strpljivi. Sve dodje u pravo  vreme onom ko zna da ceka.

 

BLIZANCI

Vazno je da  znate da ce drugi deo ovog meseca biti vise nego lep. Moguce je da cete dobiti vesti koje ce promeniti vas  nacin gledanja na svet, No, jos uvek nije doslo pravo   vreme   da se  zaljubite niti da udjete u novi ljubavnu  vezu.

 

RAK

Smeta vam to sto ne znate  na cemu ste sa osobom do koje vam je stalo. Vi bi ste iskreno voleli da je vratite u svoj   zivot ali cini se da je on krenula dalje. Ne ostaje vam nista osim da se sa tim    pomirite.    I da nadjete nacina   da prebolite sto je vaznije od svega.

 

LAV

Ljubomora vam pravi velike probleme. Osoba do koje vam je stalo je odana i verna ali ono sto moramo da kazemo jeste da joj vi ne verujete  zbog losih iskustava iz proslosti.  Ne treba da se tako ponasate   jer ovog puta zaista nemate razloga za sumnju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vazno je da kazemo da cete biti srecni. Smese   vam se dani za pravu ljubav koju ste bez imalo sumnje    dugo cekali. Vi ste zeleli da vas neko voli i to ce se konacno i desiti. Druga     polovina oktobra ce biti     jako zanimljiva kada ste vi u pitanju.

 

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da je nekome stalo do vas. Druga polovina meseca ce biti prilika da se uverite u to  ko je osoba  koja vas iskreno voli. Neke stvari se dese kada im se najmanje nadate. U to cete se vrlo uskoro  uveriti.

 

SKORPIJA

Ne znate ni sami sta zelite. Ni ko je osoba koju zelite kraj sebe. Druga polovina oktobra ce biti sjajna za ljubav. Moze se reci da cete konacno resiti jednu dilemu i samim tim sebi priustiti    pravo na srecu koju ste bez imalo sumnje zasluzili.

 

STRELAC

Druga polovina oktobra ce biti  zanimljiva. Konacno cete moci da pocnete jedan vrlo lep emotivan odnos     u narednim danima. Da se uverite kome je stalo, i ko je osoba koja ima  iskrene emocije prema vama. Bicete srecniji nego ikada, to je vrlo vazno da kazemo.

 

JARAC

Druga polovina meseca ce biti prilika da  se  uverite da je za vas najbolje da krenete dalje. Da osoba za koju se borite nije ona prava.  Morate da pogledate istinu u oci. Da shvatite da  uzalud volite i da  tek onda kada ledja okrenete proslosti mozete naci pravu srecu.

 

VODOLIJA

Moramo reci da ce druga polovina oktobra biti sjajna za ljubav.  Vi ste  znak koji ce imati  najvise srece u ovom periodu bas kao sto ste i zasluzili. Vi ste pravi heroj koji nikada ne odustaje od svojih namera.  Borite se za ono do cega vam je stalo i sve ce biti bas onako kako zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Morate imati na umu da su velike  sanse da cete patiti u narednim danima. Druga polovina oktobra vama nece   biti talicna za emocije ali  znajte da sve prodje. Posle svake kise dodje sunce. Tako ce biti i u vasem slucaju.