Ljubavno prorocanstvo: Evo ko ce u narednih sedam dana doziveti fatalni emotivni spoj!

Ljubavno prorocanstvo: Evo ko ce u narednih sedam dana doziveti fatalni emotivni spoj!

2023-10-08 0 By Admin

  Moramo da kazemo da ce narednih sedam dana  biti zanimljivi.

 

 OVAN

Vi cete u narednih sedam dana prosto shvatiti da vam  za sada prija samoca. Da vi tu zapravo ne bi ste nista menjali jer vam je lepo u svojoj kozi.

Daleko od toga da ne bi ste  zeleli da imate nekog na koga mozete da se oslonite ali cekate pravu osobu u pravo vreme.

 

 BIK

Ljubav ce u narednih sedam dana biti vasa slaba tacka. Jako ce vam  tesko pasti sto su oko vas  parovi  a vi ste sami i  emotivno prazni.

No, znajte da se najlepse stvari dese onda kada im se najmanje nadamo  i da ce tako biti  i u periodu koji nam sledi.

BLIZANCI

Uzivajte.   Nema nimalo sumnje da ce zvezde biti uz vas u danima koji su pred nama.  Prava je istina da ste dugo patili ali sada konacno sve dolazi na svoje. Da je vise ljudi kao sto ste vi ovaj svet bi bio lepse mesto   za zivot. Imate mnogo strpljenja i bez imalo sumnje umete da uzivate u onome sto imate.

 

 RAK

Vazno je da kazemo da je nekome iz vase blizine jako stalo do vas. Dakle, rec je o osobi koja za sada dobro krije svoje emocije. Ne zato sto nije sigurna u njih vec sto joj  ne pada na pamet da uradi bilo sta dok ne bude bila potpuno sigurna da  je necete odbiti.

 

 LAV

Uzivacete u narednih sedam dana. To je sasvim sigurno. Osoba ste koja je istrajna i koja ume da bude     borac kada joj je do necega stalo.   Konacno ce vam poci za rukom da ostvarite svoje snove i da konacno pronadjete ljubav. Da vas konacno neko voli i da konacno  vi nekoga iskreno volite.

 

 DEVICA

Vi ste znak koji ce imati mozda cak  i najvise srece u danima koji su pred nama.  Uzivacete iskreno i to je ono sto moramo da kazemo. Emocija vam je na prvom mestu i vi  dobro znate sta radite. Ali, ono sto ne mozete da zamislite jeste da vas ludo voli jedan bik. Spreman je na sve kako bi bio pored  vas.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2