Brige,suze,nervoza – izaberi sliku i saznaj kako ces biti raspolozen  u narednih sedam dana!

Brige,suze,nervoza – izaberi sliku i saznaj kako ces biti raspolozen u narednih sedam dana!

2022-10-22 0 By Admin

Ovo je test licnosti vaseg raspolozenja ,koje mozda krijete, ali ce ga slika vaseg izbora precizno otkriti. I sami cete biti iznenadjeni, a neki i sokirani…

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ JEDAN:

 

Briga!

 

Vi koji ste izabrali sliku raspolozenja, pod rednim brojem jedan, izabrali ste sliku koja pokazuje vase pravo raspolozenje, a to je briga.

To je naravno sastavni deo u zivotu svakoga coveka, a u vasem takodje, odslikava veran vas opis.

Ono sto vas svrstava u one nedovoljno srecne, koje imaju brigu, i koja vas je prosto zagrlila sa svih strana. Ophrvani ste  brojnim obavezama, problemima i svim zivotnim nedacama.

Ipak se verno borite tako sto zelite da ih prevazidjete, ali na nacin sakrivanja. Cak i na nacin bezanja od svih briga i problema, stavljajuci ih pod tepih, krijuci od svih koji vas poznaju.

I glumeci da ih nemate…

I ne samo da ih stavljate pod tepih, nego ih zanemarujete i ostavljate na dugo cekanje resavanja.

Po pitanju problema i briga, svaki je covek indvidua sam za sebe . Svako ih dozivljava na svoj nacin, pa cak i resava, na svojstven nacin.

I vi imate neke svoje nacine, za razliku od nekih, koji ih dozivljavaju kao normalan deo zivota. Kao ono sto zivot nosi, dok  nekima dodje kao stres.

Vasa je sreca sto imate neki realan  nacin gledanja na svoje brige, ali tako vesto maskiran sa maskom bezbriznosti i glume, naravno za druge…

Predstavljate da vam sve ide dobro i kako treba, na poslu, na emotivnom polju, u drustvu.

Vasa je sreca sto ste dobar glumac i vesto skrivate svoje boli, pa i svoje brige…Samo ce vas ovaj test raspolozenja, vesto raskrinkati.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2