Sreca dolazi u  zivote ovih znakova: Patili su  previse ali ih karma nagradjuje!

Sreca dolazi u zivote ovih znakova: Patili su previse ali ih karma nagradjuje!

2023-10-24 0 By Admin

Sreca ce konacno uci u zivote ovih znakova!

 

 OVAN

Jako je vazno da kazemo da ce kraj ovog meseca biti vise nego lep kada je ljubav u pitanju. Vi bez imalo sumnje umete i znate da uzivate u emocijama i jako vam je vazno da volite i da ste voljeni.  Nece biti  velikih promena ali ce vas usreciti to sto cete shvatiti da je nekome do vas iskreno i zasita stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Morate da imate na umu da nije doslo pravo vreme za ljubav. Bolje je da  za sada vise paznje obracate na  posao nego na emocije. Nista se nece desiti onako kako  zamisljate i bolje je da za sada  uzivate u svojoj samoci. Bolje i to nego da dodje do razocarenja i slomljenog srca.

 

BLIZANCI

Vazno je da budete strpljivi. Vama sada nije lako, i cinjenica je da imate niz problema u svom  zivotu, ali polako. Znajte da se sve desi u pravo vreme onome ko zna da ceka. Vama ce kraj ovog meseca ali i pocetak sledeceg biti vise nego lep.

 

 RAK

Ljubav vam sada daje snagu. To je ono sto vam je zapravo na prvom mestu. Imate kraj sebe osobu koja vas voli i koja je spremna na sve zbog vas. Uzivate iskreno jer vam konacno neko na delu dokazuje svoje emocije. Konacno  znate da ste dobili sve sto ste zeleli.

 LAV

Ono sto  je vrlo vazno da kazemo kada ste vi  u pitanju jeste da je izvesno da sada ne znate da cuvate ono sto imate. I da ce vam se to jednom obiti o glavu.

Kada vam bude jasno da ste napravili gresku sto ste dozvolili da od vas ode osoba koja je vredna vase ljubavi.

DEVICA

Sve moze da dodje na svoje i tako ce biti do kraja ovog meseca.

Sada imate niz problema,ali sve ce  biti u redu. Samo je bitno da shvatite da zivot nije bajka i da nije dovoljno nesto zeleti.

Kada nam je do necega stalo,za to se moramo boriti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2