Horoskop za naredne dane: Jedan znak ce sve oprostiti, a drugom ce ljubav dati snagu…

Horoskop za naredne dane: Jedan znak ce sve oprostiti, a drugom ce ljubav dati snagu…

2023-10-24 0 By Admin

Ljubav ce nekome konacno doci!

 OVAN

Vi ste neko ko ume da prasta. To je zato sto imate veliko srce,ali ono sto moramo da kazemo jeste da je samo pitanje dana kada cete shvatiti da ne treba da se vracate na staze proslosti.

Neko koga jako volite vas je povredio. Ne treba da toj osobi dajete novu sansu.

 BIK

Ono sto moramo reci jeste da je samo pitanje dana kada cete shvatiti ko je osoba koja je spremna da ucini sve ne bi li vas usrecila. Mozemo da kazemo da cete biti iskreno srecni i da samo treba toj osobi da date do znanja da cenite sve sto cini i da joj vratite istom merom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Morate biti iskreni prema osobi do koje vam je stalo. Ako su se vase emocije promenile znajte da je to u redu. Samo treba da budete fer i da kazete sta je ono  sto mislite i osecate.

Ako vam vise nije stalo bolje je da to otvoreno i kazete.

 RAK

Vazno je reci da ce period koji je pred nama biti vrlo zanimljiv. Itekako je moguce da cete dobiti ono sto vase srce najvise zeli. Zapravo, najvaznije od svega je da slusate upravo  njegov glas jer ce srce  bolje no iko da prepozna ko je osoba  koja moze da vas usreci.

 LAV

Moramo da kazemo da su pred vama dani za pravu ljubav. Dakle  dobicete sansu da se uverite da je nekome stalo do vas. Ako postoji neko za koga ste spremni da sve ucinite onda to i recite. Najlepse od svega je da znate da ste voljeni i da je obostrano. Zato treba da uzivate  u onom sto imate.

 

 DEVICA

Sve ce biti u redu.  Moguce je da ce doci do promena  na polju emocija koje ce vas jako  poremetiti jer cete saznati nesto  sto niste zeleli da cujete. Ali, srcu se ne moze narediti.

Ceka vas tezak period ali budite jaki jer sve bude i prodje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2