Evo koji znak mora da slusa svoje srce,a ne razum: Samo ce tako biti srecan!

Evo koji znak mora da slusa svoje srce,a ne razum: Samo ce tako biti srecan!

2021-11-10 0 By Admin

    RIBE

Slusajte svoje srce. Shvatite  da  nije  vreme da   radite onako kako vam nalaze razum  i da nije vreme da budete   ponosni i da se inatite.    Ono sto je vazno da kazemo jeste da su pred vama dani tokom kojih cete moci da resite svoj ljubavni status. Ali nista vam nece pasti sa neba, to je ono sto moramo da kazemo. Morate sami da se borite za ono do cega vam je stalo.   Zivot je samo jedan i morate  da imate na umu da je potrebno da se borite za ono sto vase srce zeli.   Da zanemarite tudja misljen ja i da zivite onako kako smatrate da treba.

Vase emocije su obostrane. Ali, ono sto moramo da kazemo    jeste da  to ne  znaci i ne vredi nista ako   vi   stavite na prvo mesto vas ponos. U tom slucaju necete biti srecni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste neko ko obicno ceka da se voljena osoba bori za vas umesto vi za nju ali sada to mora da se promeni. Naime,  morate vi da budete osoba koja cini prvi korak. Da shvatite da vase srce najbolje zna sta zeli i da samo  vi imate prava da    odlucite  sa kim cete ga provesti. Ono sto je takodje jako vazno da kazemo jeste da ce  doci do srece na polju emocija brze nego sto mislite. Ali, da bi se sve to desilo vi morate da shvatite da ne treba da cuvate ponos. Da treba da cuvate svoje srce, svoju voljenu osobu. Da se borite za nju.

Stranice: 1 2