Proslost ovih znakova je bila bolna,ali ce buducnost zato biti prelepa!

Proslost ovih znakova je bila bolna,ali ce buducnost zato biti prelepa!

2021-11-22 0 By Admin

 Najlepse  vesti ovog puta donosimo za cak tri zodijaka. Njima ce krenuti na bolje…

 

     BIK

Vi ste neko cija proslost nije bila laka. Prosli ste mnogo toga i moramo da kazemo da je bilo situacija  kada ste mislili da vam se nista lepo nece nikada desiti. Niste u  ovom slucaju u pravu jer nema nimalo sumnje da ste vi neko ko je spreman da se bori za ono sto zeli. No, zvezde su sada uz vas i nema nimalo sumnje da ce se neke vase  zelje napokon ostvariti. Ovo se pre svega odnosi na posao.

Bicete iskreno srecni  kada je o karijeri   i to je ono sto moze da vam znaci vise od svega. Da se konacno ostvarite na svim poljima i da dobijete ono sto ste dugo cekali. To je vrlo vazno da naglasimo. Vama ne dolaze dani tokom kojih cete biti previse uspesni na polju ljubavi ali   upravo zato cete na polju karijere  nadoknaditi sve ono    sto vam fali na polju emocija. I za vas je bolje da se fokusirate na  posao jer ovo nikako nije period tokom kojeg cete moci da kazete da ste nasli svoju srodnu dusu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

     VAGA

Moramo da kazemo da vas jako boli vasa proslost.  Davno su vas izdali i povredili oni koje ste najvise voleli i sada ni sami ne znate kako da se ponasate. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da samo treba da verujete  u bolje.  Tek dolaze dani tokom kojih cete vi moci da ostvarite svoje snove. U bliskoj buducnosti cete upoznati jednog ovna. On je neko ko vasa susta suprotnost i u to nema nimalo sumnje.    Zapravo je vrlo moguce da vas prvi susret nece  proci kako  treba i da ce doci do  nekih svadja. Prosto, stvar je u tome sto su vasi karakteri toliko razliciti da vi ni sami  necete  znati zasto ne mozete da se iskontrolisete kako  ne bi usli u sukob. No, polako. Imajte na umu da postoje neke ljubavi koje su uspesne i velike  bas zato sto su partneri razliciti. Tako ce biti i u vasem slucaju. I kada se ta  osoba pojavi u vasem zivotu i kada shvatite sve, tada ce proslost zauvek postati proslost. Istina je da su iza vas dani tokom kojih ste mnogo patili ali napokon sve dolazi na svoje – i vi cete iskreno uzivati u svemu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Moramo da kazemo da cete u narednim danima konacno pronaci ono   za cim dugo tragate. Doci ce do toga da upoznate osobu koja ce vas oduseviti. Velike su sanse da ce to biti ljubav na prvi pogled. Da ce prosto da se pojavi neko ko ce umeti    da vas ceni i da vam na  prvom susretu dokaze da je vredelo cekati pravu osobu.

Vama ce kraj ove godine biti prosto caroban i u to nema nimalo sumnje. Vasa proslost je bila i teska i bolna  ali cini se da je sve to konacno iza vas.  Vi cete   uzivati i vise nego sto sada mozete da zamislite.  Konacno ce uslediti buducnost kakvu ste dugo cekali…