Karma dolazi da nekoga nagradi,ali i da nekoga  zbog gresaka kazni…

Karma dolazi da nekoga nagradi,ali i da nekoga zbog gresaka kazni…

2021-11-29 0 By Admin

    DEVICA

Vas ce  karma na neki nacin kazniti, to je ono sto moramo da kazemo. To je zapravo surova cinjenica  i istina je da  ce vam to jako tesko pasti, ali sami ste krivi. Vi ste u svojoj proslosti imali nekog ko je  zbog vas bio spreman bas na sve. Nekog ko je sve cinio da vas usreci ali vama nikada nije palo na pamet da ta osoba moze da ode. Da ce jednom doci dan kada ce  joj se otvoriti oci i kada ce doci do toga da shvati da kraj vas samo gubi vreme. Da vi niste i nikada necete biti ono sto joj  treba jer ne znate ili ne umete da cenite ono sto imate.

Ta osoba nije prestala da vas voli. Ali, ona jeste prestala da se nada da cete vi zavoleti nju i u danima koji slede ce odluciti da krene dalje. Da nekome drugom da svoju ljubav i nema nimalo sumnje da ce pronaci nekog ko  ce je ceniti i voleti onako kako zeli i zasluzuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

A onda kada svojim ocima vidite da ste izgubili nesto tako bitno i tako dragoceno…  Vas ce stici kajanje. Pozelecete da vratite vreme, da  ga  zaustavite, da ucinite  bilo sta, samo da  ona ponovo bude pored vas. Zao nam je, ali to se nece desiti. Ona ce svoju srecu pronaci kraj nekog drugog. Jer ce neko drugi znati da cuva ono sto vi niste umeli. Karma dolazi u vas zivot da vas nauci da treba cuvati ono sto imate…

Stranice: 1 2