Zima koja dolazi nekome ce ostvariti snove,a nekome slomiti srce!

Zima koja dolazi nekome ce ostvariti snove,a nekome slomiti srce!

2021-11-30 0 By Admin

 VAGA

Zima koja je pred nama ce biti prilika da  razmislite o svemu sto zelite. Neke vase   odluke ce biti velike  i   nazalost pogresne. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo  sumnje da  ne smete praviti nagle  poteze i radikalne odluke. Mogu vas skupo kostati.

 SKORPIJA

Sve je u redu, i tako ce i ostati tokom cele zime. Moramo da kazemo da cete biti srecniji nego ikada do sada   jer ce vam neko na delu dokazati  ljubav.

Osoba ste koja je istrajna u onom sto zeli. Zasluzili ste da vam se desi  emocija iz snova.

 

 STRELAC

Ljubomora  vase voljene osobe vam jako smeta.  Treba da imate na umu da ce zima koja je prede nama doneti velike promene.

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da treba  vise da razmisljate o tome sta zelite…

 

 JARAC

Moramo da kazemo da slede dani tokom kojih cete moci da promenite mnogo toga. Ovo ce biti  zima tokom kojih ce neke vase zelje biti ostvarene. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i borite se za to sta zelite. Znajte da   neke stvari mogu da donesu velika razocarenja…

 

VODOLIJA

Odlican je period pred vama kada je rec o karijeri i finansijama. Itekako je moguce da se neke vase  zelje ostvare  kada je o poslu rec. Ali, sa druge strane, zima nikako nece biti povoljan period za ljubav. Tesko   ce vam to pasti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Moramo da budemo iskreni i da kazemo da ce zima koja ce uslediti za vas biti   teska. To je zato sto cete shvatiti da vas neko do koga vam je jako stalo  laze-

Necete ni sami znati sta vas je snaslo, ali ostaje vam samo da budete jaki…

Stranice: 1 2