Ovan je znak  najvece duse,ali  je pored toga i jako ponosan!

Ovan je znak najvece duse,ali je pored toga i jako ponosan!

2023-07-29 0 By Admin

Ovan je znak koji   ima najvecu dusu. I to je ono sto je opste poznato,ali ono sto moramo reci jeste da je takodje jako ponosan.

Ovan je svestan toga koliko vredi. Itekako ume da voli, ali ne da nikome da od njega pravi  budalu. To je jako vazno da kazemo. Ovan ce uvek biti tu za one koje voli. Kada mu je do necega ili nekoga stalo  ovan ce naci nacin da to dobije. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da bas nikada i ni u kom slucaju ovan znak  nece igrati  prljavo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je zapravo da kazemo da  je on znak koji iznad svega veruje u karmu. Njegova zivotna parola je da  ne cini drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu. Imati ovna kraj sebe znaci  imati nekog kome mozete verovati.

Bas ce uvek biti tu za one koje voli. Ali ono sto je cinjenica jeste da onoliko koliko da  toliko isto zeli i da dobije.    Ni manje,ni vise. Ovan je znak koji dobro zna da je zivot samo jedan i cinjenica je da pokusava da uziva u njemu  sto vise moze.

Ljubav mu je jako vazna. Zeli vise od svega da ima kraj sebe one do kojih mu je stalo   ali bitno je da kazemo da ne postoji nijedan nacin niti nijedan razlog da   oprosti onome  ko mu je slomio srce. Ako ovna slazete, znajte da ce mozda da vam oprosti ali  to ne znaci da ce vam i zaboraviti cak i najmanju laz, a  kamoli  izdaju.   Ovan je neko ko je svestan toga da zivot nije lak, ali on to i ne ocekuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zapravo je borac koji ce naci nacina da ostvari svoje snove i da dodje do svog  cilja ali nikada ne preko tudjih suza. Vazno je da dodamo da mu je emocija jako vazna. No, da mu je jednako vazno da pored   emocija bude uspesan i na polju karijere, i da ima dovoljno novca. Da, upravo tako. Osoba rodjena u ovom znaku zeli na svaki moguci nacin da se ostvari u zivotu, ali ono sto je bitno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce znati kako da se postavi. Dalje, bitno je da kazemo da   je ovan sposoban za mnogo toga.  Ima petlju da kaze sta misli uvek i u svakom slucaju – iako u posebnim trenucima    lose prodje zbog toga sto kaze sta misli. No, iako ume da voli  jako i snazno on je znak koji je vrlo ponosan i nikada mu nece pasti na pamet da  u zivotu za bilo sta moli.    Sposoban je da  se  izbori za ono sto hoce. Ali ako ne moze da dobije ono sto zeli – onda ce radije odustati, nego nekoga za nesto moliti.

Ali, velika istina kada je ovan u pitanju jeste da  je njegova dusa toliko velika da ce svakome da ucini, da pomogne, svakoga da  saslusa…. Imati ovna kraj sebe znaci imati svog licnog andjela cuvara.  No, mnogi koji ga izgube tek onda shvate koliko on zapravo vredi…