Ljubavni srecnik dana-ovaj znak ce ovog petka  biti zaprosen!

Ljubavni srecnik dana-ovaj znak ce ovog petka biti zaprosen!

2021-12-09 0 By Admin

VAGA:

Bicete na potezu, pa gledajte kako cete se ponasati. Pokazite da mozete da volite, a i koliko, pa iznedrIte svoje emocije.  Ono sto vam je na srcu, pokazite i nemojte kriti.  Vreme je da se prizna ko koga voli i koliko.

 

SKORPIJA:

Imate prvi susret sa nekim i  osecate malu tremu.  Osecate se uznemireno  i ne znate sta se zbiva sa vama.  Bice da su jake emocije u pitanju, pa se zato i osecate tako.  Izdace vas vas nemir, partner ce shvatiti koliko mu se svidjate. Mozda vas cak i voli?

 

STRELAC:

Hocete  da se sredite, u svakom pogledu a pocev od emocija.  Vasa ljubav ce morati da priceka na vasu unutarnju racunicu.  Razvrstajte svoja osecanja, prioritete i svoje zelje.  I tek onda krenite u pravcu ostvarenja zelja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC:

Ono sto vas nanosi na pravac, jeste vasa iskrena zelja. Bili ste sisli sa koloseka, i sada se polako vracate.  Uvideli ste da ste pogresili, i sada se vracate da ispravite gresku.  Krecete od izvinjenja jednoj osobi, koja ga svakako zasluzuje.

 

VODOLIJA:

Planirate da se suocite sa nekim ko vas kleveta.  Zelite da se jednom za svagda obracunate i da vas vise ostavi na miru.  Vasa osecanja nisu povredjena, jer se ne bojite traceva. Ali vam nije prijatno da vas dovode u te dokone price i lose radnje.

 

RIBE:

Osecaj  vas ne laze, niti vas vara, a govori vam o ljubavi.  Pred vama je  vreme  koje ce pricati pricu vase ljubavi. Bice to vreme koje cete obeleziti sa svojim voljenim. Vreme kada cete postati uzor mnogim zaljubljenim parovima.

Stranice: 1 2