Ljubavna karma za decembar: Zvezde ce pogledati ovog znaka!

Ljubavna karma za decembar: Zvezde ce pogledati ovog znaka!

2021-12-10 0 By Admin

Blizi se kraj godine, a do kraja ovog meseca, ljubavna karma ce biti na strani samo jednog zodijaka!

 

OVAN:

Srce zna najbolje, zapamtite to. Niste se bas ostvarili na polju emocija jer niste imali ni prilike.Tek vam se sada ukazuje jedna sansa.

Po tom pitanju se jos dvoumite jer osoba nije vas tip licnosti kakve volite. Kazu da se poklonu ne gleda u oci, pa biste trebali postupiti po onoj – bolje ista, nego nista!

 

BIK:

Daleko ste od onoga sto se srecom zove, jer se za nju niste ni borili. Tek sada pocinjete ciniti neke korake.

Za sve je kriva vasa nezainteresovanost i vasa ravnodusnost prema svemu. Sada se pocinjete buditi iz te letargije.

 

BLIZANCI:

Vas osecaj da vas neko prati, budi vasu znatizelju da se okrenete za sobom. Vas osecaj vas ne vara, neko vas zeli pratiti u stopu.

Ako otkrije da vam je slican, bicete zadovoljni oboje.Na pomolu susret koji bi mogao da obecava mnogo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK:

Niste zadovoljni dosadasnjim desavanjima, ali vam krece ovog meseca.Primetili ste da vam sve ide od ruke i po vasoj zamisli.

Ako tako potraje, mogli biste racunati na nesto ozbiljnije. Mozda se jedno slucajno poznastvo pretvori u vezu u kojoj ce se roditi ljubav.

 

LAV:

Proklinjete sudbinu sto vas je rastavila od jedne osobe koju volite. Praznici koji dolaze, ne bude u vama osecaj radovanja, jer nemate sa kime da se radujete.

Ne slutite da ce vas ljubavna karma pogledati i da ste vi taj srecni zodijak! Onaj kome ce zvezde da donesu pomirenje sa voljenom osobom.

 

DEVICA:

Mesec decembar  ce u vasem srcu da otvori okean tuge. Vasa emotivna veza ce se urusiti i vi cete postati najtuznije bice.

Nikako da vas pogleda sudbina i da budete zadovoljni.Da  budete bar u nekoj sredini, a ne na kraj srca i partneru i svima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2