Vladavina Jarca pocinje 22. decembra – evo kakve promene donosi i koje ce posledice ostaviti!

Vladavina Jarca pocinje 22. decembra – evo kakve promene donosi i koje ce posledice ostaviti!

2021-12-16 0 By Admin

Vladavina jarca ce doneti brojne promene na neke, ali i posledice   jednim znacima…

OVAN:

Vladavina jarca  na vas znak ce delovati razocaravajuce. Previse ste zauzeti na poslovnom polju, pa cete zapostaviti partnera.

On ce se jednostavno okrenuti i povuci, a vi cete ostati sami i ogorceni. Razocarace vas sto ce otici bez reci i uciniti odlucujuci korak.

 

BIK:

Vladavina jarca ce na vas delovati pokretacki, pa cete se trgnuti.Dugo ste bili u nekoj vrsti izolacije i sada cete krenuti za zvotom. a sada i prvi korak.

Sve sto je bilo, ostavljate iza sebe i krecete  da cinite nesto za sebe. Dugo ste se zapostavljali i vreme je za nove korake.

 

BLIZANCI:

Vladavina jarca ce vas naterati na neke velike odluke i jedan veliki korak. Okrecete se u smeru nove ljubavi, i osobe koja to i ocekuje od vas.

Zelja vam je da se ostvarite u ljubavi i konacno cete priznati svoja osecanja. Ocekujete da vam budu uzvracena,  cak i vise.

 

RAK:

Vladavina jarca ce na vas znak da deluje izazivacki. Neko vam se svidja, ali umesto da vam da znak, on vas svesno izaziva.

Mozda je to korak koji ce vas dovesti do zeljene osobe. Verovatno oseca isto, ali vas samo zacikava, da biste se vise zainteresovali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV:

Vladavina jarca ce na vas da deluje osvetnicki, pa ce vam  se inatiti  onaj koga volite. Slede neke stvari koje necete moci da opravdate.

Ako je veza pukla nije vreme da se jedno drugome sveti.Najgori je korak kada se svetite onome koga ste do juce voleli.

 

DEVICA:

Vladavina jarca vam donosi velike promene na bolje.Ono sto je dugo tinjalo, sada ce da plane pravim plamenom.

Vasa sreca je sto ste se resili da priznate svoje emocije. I u danima koji prate vladavinu jarca, donece vam lepu emotivnu sliku obostrane ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2