Vladavina Jarca pocinje 22. decembra – evo kakve promene donosi i koje ce posledice ostaviti!

Vladavina Jarca pocinje 22. decembra – evo kakve promene donosi i koje ce posledice ostaviti!

2021-12-16 0 By Admin

VAGA:

Ne nadate se ali ce vladavina jarca  da vam donese veliku nedoumicu.Osecacete kao da ste do sada bili u zabludi i da jste voljeni laznom ljubavlju.

Neko ce vam otvoriti oci, ali samo na trenutke cete se kolebati. Vreme je da ucinite odlucujuci korak koji ce vas izvesti na pravi put.

 

SKORPIJA:

Za vreme vladavine jarca, desice se neke nepredvidjene okolnosti. Partner ce se resiti da vas zaprepasti nekim svojim predlogom.

Mada ce zvucati primamljivo, moracete da postupite ozbiljno i odgovorno. Sa vase strane ce biti neodlucno, a sa njegove, vrlo detinjasto.

 

STRELAC:

Uskoro pocinje vladavina jarca i posetice vas na odgovornost i vas cilj. Moracete pokazati da znate sta zelite  i da necete odustati ni po koju cenu.

Vasa ljubav ce biti na ispitu, a posebno to sto se kunete u ljubav. Ako verujete u svoja osecanja, sta vas tera da se zaklinjete? Nesigurnost mozda?

 

JARAC:

Vreme vladavine  pocinje 22.-og decembra i pruzaju vam se brojne mogucnosti.  Moracete da se usmerite na bitnija  polja i bitnije stvari.

Morate rasporediti  zelje od vecih,  do manjih, i tako cete uspeti  da radite sto pozelite.  Sve ce vam ici od ruke, pa cinite sta vam srce zeli.

VODOLIJA:

Vladavina jarca ce vas usmeriti  kako da vladate i koji vam je korak veci prioritet. Vasa ce ljubav  znati da prepozna kako treba da se ophodite prema partneru.

Krenucete u susret svojim zeljama i zeljama  svoga  srca. Kada imate sansu da uspete u necemu, zasto ne iskoristiti?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE:

Vladavina jarca vam donosi lepe stvari i kao da ce sve biti u vasem znaku. U vezi ste sa jednim jarcem, pa ce vam to stvarati lepe sanse.

Cak i da nista ne menjate, slede vam lepe stvari, i obostrana osecanja. Vasa ljubav ce biti na nivou, pa ce vas pratiti pogledi ljubomornih na vasu srecu.

Stranice: 1 2