Savrsen kraj  radne sedmice – danas ce jedan znak biti zaprosen!

Savrsen kraj radne sedmice – danas ce jedan znak biti zaprosen!

2021-12-16 0 By Admin

VAGA

Ovaj petak ce biti prilika da vam se desi ljubav. Neko ce vam na delu dokazati svoje emocije  i moguce je da cete biti srecniji nego ikada.

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da  od vas zavisi hocete li slusati glas svog srca.

 

SKORPIJA

Ljubomora vam je veliki problem,ali ovaj petak ce biti najbolji dokaz da ne treba tako da se  ponasate. Neko vam je odan i veran, i zato nema razloga za sumnju.   Danas ce vam neko na delu dokazati da vas voli. Prepustite se i uzivajte u ljubavnoj caroliji.

 

STRELAC

Sledi vam jako lep dan. U to nema nimalo sumnje. Vama ce kraj ove sedmice  biti savrsen u svakom pogledu. U toku dana vas ocekuje poslovni uspeh, a dan ce vam se zavrsiti tako sto ce vam neko izjaviti ljubav.

 

JARAC

Vazno je da kazemo da postoji neko iz vase blizine ko je spreman da vam na delu dokaze svoje emocije. Samo od vas zavisi hocete li toj osobi dati priliku jer ste sada jako povredjeni i razocarani.

Ali,jedno je sigurno – zasluzili ste da vas neko iskreno voli.

 

VODOLIJA

Smesi vam se petak iz snova. Moguce je da cete upravo danas shvatiti da vas neko voli.  Da vam neko na delu   uzvrati svoje emocije. Nemojte bezati od emocija,  ni od srece. Jeste dugo patili ali sada sve polako dolazi na svoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ljubav je ono sto vam nedostaje u zivotu. Neko vas iskreno voli ali  je  cinjenica da vi tu osobu ne volite iskreno.   Gledate je kao prijatelja.

Danas joj morate to otvoreno i reci. Da bar vise ne gaji laznu nadu….

Stranice: 1 2