Moramo biti iskreni: Ovim znacima slede bitne  zivotne promene!

Moramo biti iskreni: Ovim znacima slede bitne zivotne promene!

2021-12-19 0 By Admin

 

   DEVICA

Zao nam je sto moramo da kazemo, ali cini se da ce tebi  u narednim danima biti slomljeno srce. Ti si osoba koja  nikada ne odustaje  od voljene osobe ali ono sto moramo reci jeste da ona ne oseca isto sto i ti. I samo je pitanje dana  kada ces shvatiti da  je ona krenula dalje i da vise nije sama. To je najveca istina ali   ujedno i bol koja ce ti se desiti a koju neces moci da izbegnes. Jedino sto ti ostaje jeste da budes jak i da nadjes snage u sebi da  izdrzis jer je to jedina opcija. Iako ti  sada deluje da su ti sve ladje potonule moramo da kazemo da nema razloga za brigu jer ces moci  jednom da kazes da je posle mnogo tuge i bola u  tvom zivotu doslo do prave ljubavi. 

Samo budi strpljiv. Mozda ces morati jos  neko vreme da sacekas  pre nego  srodna dusa udje u tvoj zivot. Ali kada se to desi nema sumnje da ces moci da kazes da si iskreno srecan i da je sve doslo na svoje. Dalje, moramo da kazemo da si ti  bice koje nikada ne odustaje od svojih snova bas kao ni od ljubavi. Prepusti se i imaj na umu da nekad moramo da prodjemo kroz  pakao da bi smo dosli do raja…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   LAV

Dragi lavovi,moramo da kazemo da vama dolaze najlepsi dani. Dani tokom kojih cete moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili i da  vam se ova godina zavrsila na najbolji moguci nacin. Nemoj nikada da zaboravis da za sve postoji pocetak i kraj. Ti ces  sasvim sigurno imati tu cast da se uveris da si voljen i da postoji neko ko ce za tebe sve da   ucini. Slede ti dani iskrene i prave ljubavi…  I savrsen kraj ove godine!

Stranice: 1 2