Ova godina je bila losa jednom znaku , ali ce mu njen kraj zavrteti tocak srece!

Ova godina je bila losa jednom znaku , ali ce mu njen kraj zavrteti tocak srece!

2021-12-21 0 By Admin

Za jednog znaka je ova godina bila  jako losa, ali ce njen  kraj da mu sve nadomesti, jer ce mu krenuti sve dobro, jer slede promene…

 

OVAN:

Ovih par dana  vas ocekuju velike ali neocekivane promene. Ni sami se nadate da ce vas snaci nesto o cemu ste sanjarili.

Mozda je to samo sasvim slucajan splet lepih okolnosti, a mozda je i vasa sreca dosla na red.Promena koja sledi bice veliki izazov za vas ali i za vasu okolinu.

 

BIK:

Zelite se resiti onoga sto je bilo i tako uciniti veliku promenu, ali ovog puta u svoju korist. Idete sebi na ruku, i vreme je da ugodite sebi.

Neka se ljuti ko god hoce i neka vam prigovara sta god ko hoce. Spremni ste da se nosite sa svim sta ceko da misli i kako ce ko reagovati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANAC:

Vas partner se oseca zapostavljeno pored vas i nikako da zna da li je ovo veza ili nesto sto lici na druzenje. Rado bi da se izjasni i da vam objasni kako gleda vasu vezu.

Vi ste dosta doprineli svemu, ali niste znali drugacije jer ste se kolebali i sami. On vam nije ulivao nadu, a vi niste sigurni kako da se postavite.

 

RAK:

Za vas je ova godina bila jako losa, sudeci po svemu, emotivno i poslovno. Zato ce ovih dana pred dolazak nove da se dese velike promene na bolje.

Odjednom cete poceti da osecate da ste zivi pored jedne osobe. Sudbina ce zavrteti tocak srece, bas sada kada se zavrsava ova, i treba poceti nova i lepsa, za vas i srecnija godina.

 

LAV:

Vama se nisu ostvarile neke stvari, ali promene koje slede, donece vas u stanje novih pobeda.Mada ne verujete u to, ipak cete likovati zbog neocekivanog obrta.

Vreme je za novu ljubav, pa ce vam to potvrditi i vase nade i zivotne obtre. A vama ce ih bas zivot doneti  onako u paketu dosta.

 

DEVICA:

Svakako da ste imali bure i oluje, ali vas nisi odnele sa sobom. Snagom volje, nekako ste ih savladali i iz njih ste izasli kao pobednik.

U ovoj godini na kraju niste bas poneli titulu, ali cete ovih dana postati pravi kralj.Samo za jednu jedinu osobu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2