Tuzni dani  – do kraja meseca ce  ovi znaci silno da se razocaraju…

Tuzni dani – do kraja meseca ce ovi znaci silno da se razocaraju…

2022-01-07 0 By Admin

 VAGA

Nazalost, tuzni dani dolaze i u vas  zivot. To je zato sto ce biti u situaciji da morate da kazete zbogom nekome do koga vam je iskreno stalo. Jedna  osoba odlazi od vas ali ne zato sto joj nije stalo vec sto je odnose putevi zivota. Jako ce vam nedostajati i u to nema nimalo sumnje ali morate da znate da je ljubav medju vama dovoljno jaka da pobedi prepreke.  Moramo da kazemo da treba da joj budete podrska na tom novom zivotnom putu. Nemojte ocajavati. Nemojte  joj  otezavati. Stavite joj do znanja da vase emocije ostaju jake i prave ma koliko da udaljenost medju vama bila velika.   U vasem slucaju ce  se dokazati da ono sto je daleko od ociju nije daleko i od srca.

 

RIBE

Vi ste osoba koju cekaju tuzni dani ali samo u slucaju ako zanemarite svoj glas srca.  Ako uradite onako kako vam nalaze razum  vrlo brzo cete shvatiti da ste pogresili ali nazalost ne postoji nacin da   tu gresku ispravite.  Zato je sada nas savet da slusate svoje srce i da  uradite onako kako ono zeli i kako vas ono navodi. U tom slucaju ne samo  da cete biti srecni vec cete i shvatiti da je jedino srce  ono sto treba da slusate… Ono najbolje ume da proceni sta je najbolje za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ali, ako posegnete  za glasom razuma i ako dozvolite da tudja misljenja uticu na vas onda cete se  pokajati ali vam to nista nece vredeti. Nastupice tuzni dani tokom kojih cete shvatiti da ste   napravili gresku koju ne mozete da ispravite. Znajte da je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama i da je sve moguce kada ste vi u pitanju.

Sudbina se na neki nacin igra sa vama. Ali, vi ste neko ko moze iz svega da izadje kao pobednik,samo ako to pozeli.

Stranice: 1 2