Astro prognoza za narednih 15.dana:Ocekujte neocekivano!

Astro prognoza za narednih 15.dana:Ocekujte neocekivano!

2024-01-23 0 By Admin

    Polako ali sigurno dolazimo do drugog dela januara. Evo sta donosi…

 

OVAN

Druga polovina januara ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je ono sto vam zapravo treba za srecu. Moguce je da ce neki ovnovi morati da predju preko svog ponosa ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce to svakako vredeti.

 BIK

Ljubav  je ono sto vam fali, i vi se sada nadate da ce druga polovina januara da  vam ostvari tu zelju. No, zao nam je, ali moramo da kazemo da su za to jako male sanse. Krajnje je vreme da prestanete da zivite u snovima. Nista nece nazalost biti onako kako bi ste vi zeleli.

 BLIZANCI

Druga polovina januara ce biti  idealna za pomirenja. Ako postoji neko do koga vam je stalo  onda  treba toj osobi da to i kazete. To naravno znaci da morate preko svog ponosa… Ali, to nista ne znaci u poredjenju sa srecom koja vas ceka.

 RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ste vi neko ko je rodjen za ljubav. Kada volite vi sve cinite ali cete tokom druge polovine januara shvatiti da jedna osoba toga nije vredna. Vreme je da  se svako okrene i ode na svoju stranu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Druga polovina januara moze da bude idealna za ljubav. To je ono sto moramo da naglasimo. Ako postoji neko do koga vam je stalo, sada je savrseno vreme da toj osobi to i kazete.

Nece vam nedostajati srece.

 DEVICA

Ljubav  vam je jako potrebna. Da imate nekog na koga mozete da se oslonite i nekog  ko ce vas voleti iznad svega. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da treba da razmislite da li je osoba za koju se borite ona prava i da li je toga zapravo vredna. Mislite o tome.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2