Tibetanski  zivotni horoskop: Evo kome je sudjena samo tuga,a kome  prava sreca!

Tibetanski zivotni horoskop: Evo kome je sudjena samo tuga,a kome prava sreca!

2024-01-09 0 By Admin

Tibetanski zivotni horoskop.Ovo je istina  o tome kakva vam je sudbina zapisana.

 

 OVAN

Tibetanski horoskop otkriva da ste vi znak kojem je sudjeno da kroz  zivot prolazi  kroz mnogo teskih situacija ali da na kraju uvek uspe da iz svega   izadje kao pobednik.

Vas zivot je kao neko polje na kojem uvek mroate da se borite za bolje dane.

 

BIK

Vas najveci problem je to sto vi ne znate ili ne zelite… A mozda i ne umete da se borite  za ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Tibetanski horoskop nosi poruku da je vreme da   uzmete svoj zivot u svoje ruke ako zelite da budete srecni.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da Tibetanski horoskop otkriva da ste vi znak koji je jaci nego sto  izgleda. Vi ste uvek oslonac i podrska onima koje volite.

Divno je imati vas u svom   zivotu zato sto nikada ne odustajete od onog sto imate u planu.

 

 RAK

Vama je sudjeno da se uvek vise  trudite da usrecite one koje volite, pa cak i ako to znaci da vi patite.

Znak ste koji ima divnu dusu i treba da budete ponosni na sebe zbog toga. Ono sto moramo da kazemo jeste da vam je sudjeno da mnogo patite zbog ljubavi.

 LAV

Tibetanski horoskop otkriva da ste osoba koja moze da podnese mnogo toga ali koja nikada ne moze da predje preko cinjenice da joj je srce slomljeno. Vi kada patite zbog ljubavi cinite sve  i  nista ne moze da vam odagna tu tugu. Volite jako   ali vas pogresna ljubav skupo kosta.

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da Tibetanski horoskop otkriva da ste vi znak koji je jaci nego sto misli. Imati vas u svojoj blizini znaci imati nekog  ko ce uvek cuvati i paziti na one do kojih mu je stalo. Vasa sudbina nije laka ali nema sumnje da vi mozete mnogo toga  ako to pozelite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2