Ljubavna zima : Do 20.marta slede ljubavna cuda ali i slomljena srca!

Ljubavna zima : Do 20.marta slede ljubavna cuda ali i slomljena srca!

2024-01-14 0 By Admin

Zima traje do 20.marta, kada  pocinje prolece.  Saznajte svoju  ljubavnu buducnost do tada…

 

  OVAN

Ostatak zime nece biti ono  cime mozete da se pohvalite kada je ljubav u  pitanju. Naravno da to ne znaci da treba da ocajavate i kukate. Bas naprotiv. Time sto vam nece ici na polju emocija,  treba da znate da hoce na polju karijere. Fokusirajte se na posao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Kada je ostatak zime u pitanju, vi morate da znate da je moguce da dobijete ono sto vase srce  zeli. Ovo bi  mogao biti jako lep period za ljubav, pod uslovom da vi prestanete da krijete svoje emocije.   Nista vam to nece doneti osim iskrene i prave srece.

 BLIZANCI

Ljubav do kraja zime moze biti period za romansu. Dakle vreme je da konacno prestanete da marite za tudja misljenja. Vase srce je odabralo i nema sumnje da treba da se borite za osobu do koje vam je stalo. Ona ce  znati i umeti da ceni sve sto cinite   za nju.

 RAK

Ostatak zime moze biti jako lep kada su ljubavna pomirenja u pitanju. Ukratko receno, ako postoji osoba do koje vam je stalo onda prestanite da cutite.  Pustite proslost, tamo se nista nije promenilo. Zaboravite na ego i ponos   i pokusajte jos jednom.

 

 LAV

Ljubomora ce vam biti veliki problem kada su emocije u pitanju.  Vi morate da shvatite da ste voljeni i da vam je voljena osoba odana i verna.

Nemojte dozvoliti da vam neko unisti srecu koju imate.  Nemojte toliko sumnjati…

 DEVICA

Ostatak zime ce biti period da shvatite da postoji neko ko ce  vam  dokazati svoju ljubav na delu. Velike su sanse  da se vase zelje ostvare i da dobijete ono do cega vam je stalo. Ako ce  neko imati srece na polju emocija u danima pred nama,onda ste to upravo vi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2