Ovog zodijaka cuva Bog-uvek se lako izvuce iz problema jer je covek koji ima najbolju dusu!

Ovog zodijaka cuva Bog-uvek se lako izvuce iz problema jer je covek koji ima najbolju dusu!

2024-01-22 0 By Admin

Verovali ili ne, rec je o Ovnu. Ako vas to cudi, setite se da je ovaj znak onaj za koga svi pricaju da ima najbolju dusu…

 

Ovan je znak koji zna koliko vredi. Ako ima  neko na svetu ko ima divnu dusu, onda je to upravo on. Znak je koji zeli svima da se nadje, da pomogne. On je mozda cak i jedini od svih znakova zodijaka koji bas nikada nece okrenuti ledja onima koji pate. Pa cak ni onda  kada je rec o nekome koga ne poznaje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan je znak koji pre svega veruje u karmu. Ukratko receno, on je znak koji ima dusu i koji  nikada ne cini drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu. To je ono sto moramo da kazemo. Imati kraj sebe ovna znaci imati nekog ko ce  uvek pokusati da pomogne. Nekog ko vas mozda nece uvek razumeti ali vas svakako nikada nece osudjivati. On bas zato sto ima toliko dobru dusu nikada ne   sudi drugima.  Naravno da se ne slaze sa necijim  losim i ruznim postupcima.  Naravno da ce pokusati da nekoga vrati na pravi put, ali nikada nikome nece suditi. Ovan je znak koji smatra da postoji neko Gore, ko sve vidi, i to je njegova zivotna parola. Moramo da kazemo da je rec o  znaku  koji uvek pokusava da pre svega bude dobar covek. I on to jeste.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2