Ljubavni horoskop za subotu: Ovaj vikend nekome donosi prevaru voljene osobe!

Ljubavni horoskop za subotu: Ovaj vikend nekome donosi prevaru voljene osobe!

2022-01-21 0 By Admin

VAGA:

Imate osecaj da se vase srce lomi i kida, i da ne znate sta vam donosi dan. Ne nadate se lepom, a srce predoseca prevaru. Kao da ce vas voljeno bice duboko povrediti i izdati kao niko i nikada. Za neke lomove niko nam ne mora reci, to cisto covek predoseti, a i vi imate taj losi predosecaj.

 

SKORPIJA:

Od vas  se ocekuje jedan lep izlazak i provod. Moracete da zablistate punim sjajem da vas svi primete. Ne ocekujete, ali ce vas  jedan lep par ociju odmah primetiti. Bice to  velika promena u vasem zivotu, i na pomolu pocetak neceg lepoga.

 

STRELAC:

Niste voljni da se menjate ali cete morati radi jedne osobe. Sto se vas tice, bice vam  milo da imate razloga. Vase srce ce kucati zarom  i zeljom da cinite kako mu je volja. Zelecete da se mnoge stvari promene, i da neke svoje navike zanemarite, radi ljubavi.

 

JARAC:

Ovo ce biti vasih pet minuta i sebe cete moci da pomatrate kao srecno bice. Konacno je red da se sredi i vas emotivni zivot. Polako ce poceti da blede sve lose stvari, jer je vreme za korenite promene. Pred vama je vreme srece i vreme ljubavi.

 

VODOLIJA:

Ne znate sta se sprema ali osecate da cete  se radovati. Neslucena radost ce vas snaci a da  necete znati ni kako, ni otkuda! Vase slutnje ce na radost i to vam i sledi.  Zato se radujte unapred, jer cete imati valjani razlog!

 

RIBE:

Mozda cete morati da se predate ovome danu i da budete njegov deo.  Pred vama je uzuzetan dan i vasa ce sreca biti deo desavanja koja slede. Nesto vrlo lepo i iznenadjujuce za vas. Vreme je za vase ostvarenje snova kakve ste i sanjali i dugo zeljene promene, na putu ka sreci.

Stranice: 1 2