Narednih dana: Strelac se raduje,skorpija kaje,jarac glumi,dok jedan znak krije suze…

Narednih dana: Strelac se raduje,skorpija kaje,jarac glumi,dok jedan znak krije suze…

2024-01-22 0 By Admin

Naredni dani su dani pred praznike ali ce raspolozenja da idu od dobrog do loseg, pa jednim sledi radost a drugima suze, makar i one vesto skrivene…

z

OVAN:

Svi bi drugacije postupili na vasem mestu ali vi znate  kako da se snalazite. Idete dalje a da ni sami ne znate sta i kako, i kojim ciljem.

Povredjeni ste, ali to niko ne zna i vesto krijete svoje suze. Narednih dana  cete igrati na kartu pomirenja.

 

BIK:

Uzalud krenete korak napred, kada se vratite dva nazad. Vi stalno tapkate u mestu i niste spremni da se odrzite u mestu.

Vasa situacija je takva kao da gubite kontrolu na svim svojim poljima. Radno polje je  vec dosta ugrozeno, a emotivno vam donosi suze.

 

BLIZANCI:

Zajedno ste uvek jaci, pa se nadate da ce vam partner biti najveca podrska. Narednih dana morate da savladate sve i da budete  dosta jaki.

Radno se morate dokazati da ste na visini zadatka, ali emotivno niste sigurni sta vam sledi. A kako zvezde nagovestavaju, bicete u dilemi da ucinite nesto konkretno.

 

RAK:

Vasa emotivna strana vec preovladava  u celom vasem zivotu, i sve ste sveli na srce i dobrotu. Sva zbivanja, ocekivanja, nade i zelje, pracene su vasom velikom dobrotom.

Sreca je vasa sto ce jedan lav znati da prepozna u vama veliko srce, pa ce vam se pribliziti. Na vama je da prepoznate ljubav  i da se upustite u  pricu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV:

Niste se jos osnazili od prethodne veze koja vam je donela samo bol i suze. Ni vi niste ucinili nista da do toga ne dodje, niti da bude bolje.

Ipak vas tera srce ka jednoj drugoj koja vam salje signale, a ni vi niste ravnodusni.I bez obzira na nedavnu  propalu vezu, izgleda da ste spremni za novi pocetak.

 

DEVICA:

Vase srce ce narednih dana da cezne za onom koja mu je besplatni stanar. Svi znaju da je to jedna nezna vodolija  i da ste prepuni ljubavi za nju.

Malo se distancirala od vas, ali zeli da vam ovi dani budu kao opomena da se odlucite za neke konkretne stvari. Naravno da je to krunisanje vase veze, za kojim ceznete oboje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2