Ovaj cetvrtak ce biti velicanstven: Jednog zodijaka ceka pomirenje, drugoga prosidba!

Ovaj cetvrtak ce biti velicanstven: Jednog zodijaka ceka pomirenje, drugoga prosidba!

2022-02-09 0 By Admin

Dok jedni gaje nadu da ce se desiti njihovo pomirenje sa voljenom osobom, drugi i ne slute da ih ceka velicanstven dan u zivotu i prosidba…

OVAN

Ne ocekujete nista  neobicno, niti tako veliko, a da to niste sami zaradili. Vi ste jako vredni i sve sto zelite u zivotu, i sami se borite da sebi obezbedite.Nista bez rada i zalaganja, ali i bez dobrog vladanja. Za sav trud i rad, vreme je da i vi primite  nagradu.Vama ce biti dovoljno da na kraju dana ugledate lice voljene osobe.

 

BIK

Odavno ste u svadji sa svojim bivsim partnerom, i jos se nadate pomirenju. Prijatelji vam serviraju upozorenja da se okrenete  drugoj osobi.Vas nada ne napusta, pa cete biti ljubavni srecnik dana. Bice ovo velicanstven dan za vas, jer sledi iznenadan susret koji ce doneti i vase pomirenje.  To je ono sto sada ne ocekujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BLIZANCI

Nikada niste ni pomislili da mozete biti zadovoljni i srecni, ali zaista hocete. Vazno je da budete jako strpljivi i da budete saveznik vremenu. Kako bude prolazilo i vama ce  biti sve lepse i sve bolje.  Postoji mogucnost  da sretnete, bas danas,svoju srodnu dusu.

 

RAK

Nikako da se dese vase   srecne okolnosti na koje racunate. Od njih mnogo zavisi  vasa dalja desavanja, pa pokazite da imate strpljenja.  Bicete iznenadjeni  nekim svojim unutarnjim interesima  koji vas vode ovoga dana.  Obradovacete se nekom mislju sto ce vam sinuti u glavi.

 

LAV

Zalud su vase price, jer sva desavanja vode  na drugu stranu. Jedan lik je zaposeo vase srce, a sada kada je bolno, nece da vas leci. Ponudite mu  tajni pogled, saljite mu skrivene poruke, kako biste ga privukli sebi. Postoji sansa da ovaj dan postane velicanstven za vas. Ne ocekujete to,ali ste zasluzili.

 

DEVICA

Nadate se da ce vas srce povesti  oazom ljubavi, ali da ce razum da vas nadgleda. Ipak zelite bar jednom dozom razuma, da vlada ova vasa luda ljubav. Idete ludi i opijeni ljubavlju, i ne slutite da ce  ovaj dan postati velicanstven, i nezaboravan po svemu.Po priznanju obostrane ljubavi, naprimer!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2