Ovaj cetvrtak ce biti velicanstven: Jednog zodijaka ceka pomirenje, drugoga prosidba!

Ovaj cetvrtak ce biti velicanstven: Jednog zodijaka ceka pomirenje, drugoga prosidba!

2022-02-09 0 By Admin

VAGA

Ako ste imali dileme, od danas h vise necete imati. Ono sto vas silno muci ,vec dugo vremena, danas ce se resiti.Imacete osecaj da cete   dosegnuti sve odgovore na postavljena i svoja skrivena  pitanja. Od  ovog dana ce sreca da kuca na vasim vratima.

 

SKORPIJA

Nikako da se usmerite tamo gde vas zovu i gde vam nude mesto. Jedan lik bi vas rado u svoje srce. a vi se neckate i drzite ga u neizvesnosti.  Sansa vam se pruza i danas je krajnji rok  da je iskoristite. Ni dana manje, ni dana vise, taj lik vas vise necete cekati, ako se danas   ne izjasnite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Dugo vec tragate za svojom lepsom polovinom i vreme je da se vase  srce sretne sa njom. Srescete se sa svojom srodnom dusom, i to ce biti jedan velicanstven dan za vas. Dovoljno ce biti  pogled, oci u oci, da vam kaze da ste srecni i presrecni.I da se upravo rodila jedna velika ljubav.

 

JARAC

U svadji ste sa partnerom ali njegovom krivicom, ne vasom. Od vas se ceka da  kao i uvek pokazete razumevanje, i da popustite prvi.Mozda je vreme bas danas da  morate i trebate da zategnete, ma kako vam tesko bilo.Danas cete staviti partnera na ispit osecanja, pa kako god da se resi.

 

VODOLIJA

Mozda biste se vi morali da fokusirate na svoju srecu, ovog dana. Na vas ce se  okomiti neki nezasluzeni komentari, a vi to morate istrpeti. Poslusajte  sve sto vam se ima reci, ali biste morali i da razmislite.Sada je najbolje vreme da se okrenete  ka svojim interesima.

 

RIBE

Niko vas nece  obradovati kao jedan rak, ovoga dana. Vasa ce ljubav da  odjednom plane a da se niste tome nadali.I vas osecaj srece bice velicanstven. Bice vam  vreme  da se izjasnite da zelite da svaki naredni dan bude ovakav. I vasa  sreca ce biti obostrana.

 

Stranice: 1 2