Astro vesti: Ovan saznaje tajnu, Rak zeli da pocne ispocetka, Ribe se  zaljubljuju..

Astro vesti: Ovan saznaje tajnu, Rak zeli da pocne ispocetka, Ribe se zaljubljuju..

2022-02-17 0 By Admin

 VAGA

Ljubomora vam pravi velike probleme.   To je ono sto je greska, jer ste vi voljeni i nekome je stalo do vas. Nemojte unistavati ni rizikovati  srecu koju imate. Vasa voljena osoba je odana i verna i iskreno joj je stalo do vas.  Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Najlepse od svega je to  sto   znate da vas neko voli. Da imate nekog na koga mozete da se oslonite i nekog ko ce vas pratiti kroz  zivot.

Slede vam neki problemi ali imate nekog uz koga ce vam sve to lakse pasti.

 

STRELAC

Najlepse od svega je da znate da postoji neko ko ce vam na delu dokazati i pokazati svoje emocije. Neko ko ce vas pratiti kroz zivot.   Samo je vazno da tu osobu cuvate. Da joj se posvetite, da joj svoje emocije  pokazete i dokazete. Da joj  uzvratite istom merom.

 

JARAC

Smesi vam se jedan lep pocetak. Zvezde su  uz vas i moguce je da cete dobiti ono sto vase srce zeli. Ali, ono sto moramo da kazemo  jeste da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da odustajete od onog sto zelite. Ako postoji neko do koga vam je stalo, onda mu to i recite. Tako mozete da promenite svoju buducnost.

 

 VODOLIJA

Vasa buducnost vam donosi niz promena kada je o emocijama rec. Moguce je da ce doci do toga da vam neko do koga vam je stalo na delu dokaze  i pokaze ono sto oseca.

Vi ste svakako neko ko je spreman da se bori za ljubav. Tako  treba i da ostane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Buducnost koja  je pred vama ce biti jednako lepa kao i vasa dusa. Vi ste osoba koja ima  zelju  i potrebu da   usreci one koje voli.

Svima ste cinili dobro i sada je doslo vreme da se  karma seti vaseg postojanja i da vam uzvrati dobro dobrim… Nova ljubav je na pomolu.

Stranice: 1 2