Ljubav u drugoj polovini meseca- mesec ljubavi ce ipak nekome doneti bol i patnju!

Ljubav u drugoj polovini meseca- mesec ljubavi ce ipak nekome doneti bol i patnju!

2024-02-12 0 By Admin

Mada se blizi kraj meseca ljubavi koji je mnogima doneo radosti, ali ipak ce nekima do kraja, doneti i bol i patnju…

OVAN

Imate jos malo strpljenja, ali necete  moci da izgurate sve do kraja tako hrabro.  Bol vas  sada prati. Do sada ste se trudili da sakrijete da vasa veza tece lose. Ali do kraja meseca vasa ce ljubav mnogo istrpeti.I donece vam bol i patnju, tako da ce ovaj mesec za vas biti bolom obojen.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mada ocekujete neke stvari, da se poprave, ipak ce se desavati  nesto daleko gore. Tamo gde ste zeleli da stvari ucinite boljima, vas partner ce ih pokvariti. Necete moci verovati da cete savijati, a partner razvijati svoje emotivno gnezdo. A iz vasih koraka ce se izroditi bol, kao  posledica.

 

BLIZANCI

Niste neko ko zna da iznenadi partnera, ali cete se potruditi.Vase srce ce zeleti da mu pokaze da ga voli i koliko. Vreme je da se vasa ljubav nagradi, i da se nadopuni partnerovom paznjom. Vreme je da  se tim nacinom ucvrsti vasa veza.

 

RAK

Vasa ce neznost da bude veliki plus u vezi, ali vi ste osoba koja voli nezno. Imali ste lomove i padove, i mnogo ste emotivno patili. Vreme je da bol preraste u ljubav koja ce vas  nositi i voditi dalje.  I verujte da ljubav jednog blizanca moze da  unisti bol vase prosle ljubavi.

 

LAV

Vasa ce sreca da zablista, ali ako se sami potrudite. Da biste je osetili ponovo, morate zaboraviti na svoj ponos. Ako i dalje budete vodjeni svojom tvrdoglavoscu, nemojte se nadati boljemu. Tamo gde ponos i tvrdoglavost caruju, ljubav uvek ostane u tami.

 

DEVICA

Zelite samo da prodju ovi teski dani i da donesu lepse vreme u vase srce.Ne radujete se zalud, niti beznadezno, jer imate povoda za to. Neko se uselio u vase srce i vreme je da budete nasmejani i sa nadom da cekate nova jutra. Vasa je sreca  na pomolu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2