Vreme je da karma nagradi ove znakove i pokloni im pravu ljubav!

Vreme je da karma nagradi ove znakove i pokloni im pravu ljubav!

2022-02-18 0 By Admin

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da vi niste znali da cuvate srecu koju ste imali. No, polako, sve moze da dodje na svoje. Karma dolazi  po svoje, sa namerom da vas nagradi. Vi cete zapravo dobiti prilku da u svoj zivot i svoje narucje vratite tu osobu. Osobu koja je bila i ostala jedina koju ste u  zivotu voleli. Ovo ce jako da vas usreci jer nema nimalo sumnje da ste znak koji je zeljan ljubavi. Sada vam je jasno da ste   izgubili srecu koju ste imali i svakako da cete znati da cenite drugu sansu koju ce sudbina da vam da.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Uzivajte. To je ono sto moramo da kazemo jer nema sumnje da vam se pruza prilika da pocnete  sve ispocetka. Nemojte ni u kom slucaju da   ponovite istu  gresku.

Karma  vam  daruje nagradu za sve  lepo sto ste  u zivotu  uradili i sada samo od vas zavisi hocete li umeti to da cuvate. Mislite o tome…

 

 VODOLIJA

Drage vodolije, blago vama. Ako ce nekoga karma da nagradi kada je ljubav u pitanju, onda ste to vi. Vi niste ni svesni koliko je zapravo nekome  iz vase  blizine stalo do vas.

Vi tu osobu smatrate prijateljem, a ona vas  ludo voli vec neko vreme. I  konacno, vi cete saznati o kome je rec, mnogo brze nego sto mislite.

Dajte toj osobi priliku. Uz nju cete pronaci svoj mir, svoju srecu, uz nju cete pronaci sve ono sto ste zeleli. Karma ce vas nagraditi sa nekim ko ce biti spreman na sve samo da vas usreci i nema nimalo sumnje da treba toj osobi da date sansu.

To vrlo lako moze da bude ljubav za pamcenje.

Stranice: 1 2