Dolazece prolece nekome ce doneti tugu, a jednom i novu ljubav!

Dolazece prolece nekome ce doneti tugu, a jednom i novu ljubav!

2024-02-20 0 By Admin

Dolazece prolece ce biti dani nemira za mnoge, jer nekima ce odneti tugu iz srca a nekima  donosi novu ljubav…

 

OVAN

Vi ste vec  zaljubljeni u jedno bice  i mada osecate nemir,  osecate se prelepo. Vasa sreca ce da zablista u danima koji slede. Nema potrebe da mislite unapred, a to i radite, pa ste malo pod tenzijom i pitanjem strepnje da se sta ne pokvari. Uzivajte u svakom danu i sledite  svoje srce. Prolece samo sto nije.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ako ste imalo spremni  da pokusate nesto novo, i da uplovite u novu luku, pokusajte. Novo prolece vam moze doneti i novu ljubav. Sve je do vasih pokusaja i do vase srece  koja vam se smeje. Uslov je samo jedan, da pokusate i da ne odustajete, bar ako ne uspete da ne zalite sto niste pokusali!

 

BLIZANCI

Vi ste jako emotivni, ali svoje emocije samo pokazujete u izvesnim situacijama. Uglavnom kada ste u jako teskom emoncionalnom soku.Dane koji dolaze necete gledati sa radoscu, nego ce umesto radosti u vama da probude nove nemire.  Nemojte da ozivljavate proslost.Gledajte napred!

 

RAK

Dolazece prolece ce da bude reka novih nada koje ce se radjati sasvakim novim danom.Od vas se ocekuje da budete neko uporan,neko ko nece svoje nade ostaviti beznadeznim. Toliko uporni morate biti da cete ici za zeljama svoga srca. Vreme je za nesto lepo u vasem zivotu, jer sledi, a to vam nagovestava vas nemir.

 

LAV

Ne znate sta hocete, niti sta zelite, a pred vama je mnogo toga sto biste trebali. U sustini znate sta dugujete partneru, a to je jedno veliko izvinjenje za sve sto ste mu ucinili. Vreme je da nadjete nacin i  da to i ucinite. Ako ne, radi pomirenja, onda bar radi covecnosti, da se bar ljudski rastanete ako vam nije sudjeno.

 

DEVICA

Od vase paznje ce da zavise svi dalji i buduci dani i vreme je da se pokrenete. Moracete o svemu da mislite mnogo drugacije, i razumnije. U danima koji slede, inat vam nece koristiti, nego ce vam vase emotivno raspolozenje da cini gorim. Da bi vam bilo bolje, prvo se nemojte inatiti. Sreca je na vasoj strani…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2