Dok vlada riba: Ovan zbunjen, Vaga razocarana, Ribama emotivni brodolom…

Dok vlada riba: Ovan zbunjen, Vaga razocarana, Ribama emotivni brodolom…

2022-02-25 0 By Admin

VAGA:

Razocarani ste i osecate veliki bol zbog onoga sto se zbilo.Nista nije po vasim zamislima i vreme je da se  okrenete napred. Ne smete zapasti u stanje monotonije i predaje. Zivot ide dalje i vreme je da se okrenete napred, i cinite nove korake.

 

SKORPIJA:

Neko vas pocinje da ucenjuje, a da to nema pravo, niti razloga. Znate vi ko je to, ali ste ga ostavili u proslosti. Sada ce se tesko miriti i nece moci da okrene  nikom drugome. Upozorite da  ne sme da cini ni pod razno i da je vreme da vas preda zaboravu, kao i vi njega.

 

STRELAC:

Od vas se ceka da pokazete  da ste spremni da idete za ciljem. Vas cilj ce biti  neko ko vam je zapeo za oko i ko vas osvaja. Vasa ljubav je  takodje velika i pocecete da se  radujete  sto je obostrana. I vama slede dani srece.

 

JARAC:

Krecete putem srca svoga i vreme je  da se pokazete da ste zaljubljeni. Tako ce i druga strana da zna  da vasoj sreci nema kraja, jer cete shvatiti da je obostrana. Sledi vreme zjednicke srece i radujte se  tome. Ocekujete da ste sreli srodnu dusu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA:

Vodi vas vas elan i vreme je da se  radujete jednoj dolazecoj situaciji. Slede vam lepi dani a da niste ni svesni sa kime. Svo vreme vam je bila u blizini vasa ljubav i radujte se tome. Sada ste se prepoznali, kao dase prvi put srecete.

 

RIBE:

Mozete lako ocekvati emotivni brodolom. Nece se desiti vasom krivicom, i to ce biti jasno i partneru.Njegova je greska u svemu i vreme je da se  rasciste sve vase nedoumice.  Ako je kraj, bolje je da ga  prihvatite, nego da duljite losu vezu u kojoj vise nema nicega!

Stranice: 1 2