Dolaskom prvih prolecnih dana,rodice se necija ljubav, ali ce na zalost, necija doziveti kraj!

Dolaskom prvih prolecnih dana,rodice se necija ljubav, ali ce na zalost, necija doziveti kraj!

2022-02-27 0 By Admin

VAGA

Obuzimaju vas  zalost i tuga  sto vas partner nikako da vam otvori srce.Dok se nadate da ce nesto da bude od vase emotivne veze, vreme je da i partner pokaze sta oseca. Verovali ili ne, pokazace svoju odlucnost da otvori jednu temu od koje strepite. Uskoro cete u tncine da pokazete sta sve zelite i sta osecate a partner ce takodje da iznese ono sto ima reci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Uskoro cete se radovati zbog jedne lepe i povoljne situacije.Vreme koje sledi donece velike, ali jako lepe i pozitivne  trenutke u vasem zivotu. Nije samo rec o nekim prijatnim danima koji slede, nego  osecate da je rec o jednoj osobi koj ce vam zarobiti srce. Bez upozorenja, bez nagovestaja, onako spontano kako se i desavaju velike, lepe i nove ljubavi.

 

STRELAC

Za oko ce vam zapasti jedan lepi bik, ali cete se radovati zbog toga. Taj lepi pogled ce vas  uciniti  ko da ste hipnotisani i delovace na vas madjonicarski. Bice to nesto kao da ste  se izgubili i u vremenu i u prostoru. Vreme je da se radujete zbog naleta emocija u srcu, koje ce da ispune i vase i njegovo srce.  Pred vama je ljubav koja ce se roditi u momentu i ziveti dugo.

 

JARAC

Vas hir ce biti da se  oprobate u necem novom, a to je jedan poslovni poduhvat. Cas  ste odusevljeni, cas puni elana, pa opet sledi vasa zelja za dokazivanjem.Cak i da to nije zelja za vasim poslovnim ostvarenjem, u blizini je jedan lik.Svidja vam se suvise, da biste dozvolili nekog drugog saradnika, osim sebe. Ne znate da spajate lepo i korisno, jer se i on zaljubio u vas!

 

VODOLIJA

Imali ste velikih lomova i na zalost, ceka vas jos jedan. Odavno se borite da spasete brod koji tone, zeleci da ucinite sve  i da se vasa emotivna veza  poboljsa. Mada vi dajete sve od sebe, vas partner svce te pokusaje ignorise, trudeci da ne primeti ni vas, niti vase pokusaje.  Naredni dani koji slede, morace da vam donesu hrabrost da skupite snagu i da odustanete.

 

RIBE:

Nikako niste svesni sta se zbiva, a ne mozete da kontrolisete svoje emotivno stanje.Vase jako promenljivo raspolozenje, znatno utice i nikako da nadjete neku sredinu. Morate da se saberete i nadjete neki izlaz iz svoje nevesele situacije.Vreme je da pokazete razumevanje i da doneste neki sud ko je kriv za vase neuspehe. Vi sami, ili svi oko vas?

Stranice: 1 2