Prolece  ovim znacima donosi samo bol: Cekaju ih najtezi dani!

Prolece ovim znacima donosi samo bol: Cekaju ih najtezi dani!

2022-02-27 0 By Admin

 RIBE

Moramo da kazemo da cete tokom proleca patiti. Iako tokom proleca sve cveta, vi cete u sebi umirati… To je zato sto ce doci do rastanka sa nekim do koga vam je jako stalo. Rec je o osobi za koju  bi ste vi sve uradili ali sada vam prosto ne ostaje nista drugo osim da se ponasate u skladu sa situacijom…  Ne postoji nacin da  nesto promenite.

Ali, ono sto moramo da kazemo, i sto je vaznije od svega, taj rastanak nece biti konacan. Nije da ce doci do toga da se sa tom osobom pozdravite za sva vremena. Ne. Samo ce i vama i njoj trebati  mnogo strpljenja i mnogo ljubavi kako bi vam uspelo da iz svega toga i cele te ruzne situacije izadjete kao pobednik.  Prava ljubav i iskrene emocije mogu da pobede svaku prepreku. To je ono sto morate da imate na umu!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   SKORPIJA

Vama ce ovo prolece biti  bolno samo zato sto ce doci do promena na koje vi ni u kom slucaju niste bili spremni. Bol je ono sto ce nazalost obeleziti vasu blisku buducnost. Sledi vam niz jako velikih ali i jako teskih odluka. Ukoliko one ne budu dovoljno  dobre moguce je da ce doci do velikog kajanja,a samim tim i velikog bola. Moze da se kaze da vam sudbina sprema neke izazove koji nece biti ni laki ni lepi,ali sa kojima prosto morate da izadjete na kraj. Vi ste jaci nego sto mislite i  ako  to shvatite onda cete umeti i da se izborite da vama dodju neki lepsi trenuci.

Moramo da kazemo za kraj da je vrlo moguce da cete doziveti najteze dane tokom proleca… Ali ce zato posle njega doci najlepsi  trenuci. Posle kise uvek dodje Sunce!

Stranice: 1 2