Ljubavni horoskop do kraja godine za sve znakove zodijaka!

Ljubavni horoskop do kraja godine za sve znakove zodijaka!

2024-03-06 0 By Admin

 Ljubavni horoskop do kraja tekuce 2022. godine.  Saznajte kakve planove zvezde imaju za vas…

 

 OVAN

Ljubav vam nece biti  u prvom planu. Vi ste neko ko je sada fokusiran  na to da resi svoje probleme na polju karijere i da ostvari svoje snove kada je  o novcu rec. To je u redu. Vi ste neko kome znaci da je voljen,ali sada je prosto  najbolje da se na posao fokusirate. Srecno,  ceka vas mnogo posla.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Vas veliki problem je to sto vi negde ocekujete da ljubav dodje sama u vas zivot.

Kao da mislite da ce sve da vam padne sa  neba, a to nije i nece  biti moguce. Ponasajte se u skladu sa situacijom i ako vam neko dokaze da je vredan ljubavi, onda toj osobi dajte svoje srce i  vratite  joj istom merom…

 

 BLIZANCI

Vi ste  neko ko se sada fokusirao na emocije i to je u redu. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vas do kraja godine cekaju veliki  izazovi i da je bitno da o svemu dobro razmislite.

Uzivajte u onom sto sledi, ali nemojte da zaboravite da  sve  sto imamo moramo i da cuvamo. Vama se smesi sreca ali se za nju morate boriti.

 

 RAK

Pripadnici ovog znaka koji su sada u vezi  bi mogli da se razocaraju i pate. Cini se da je raskid  izvestan i zao nam je sto vam donosimo lose vesti. Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da znate da posle svake kise dodje Sunce. Tako ce biti i u vasem slucaju. Posle pogresne osobe ce doci ona prava.

 

 LAV

Moramo da kazemo da treba da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko bi za vas sve uradio ali je ta osoba umorna od toga da vam prasta i da vam daje nove sanse. To je ono sto moramo da naglasimo. Vi ste imali nekog ko ce za vas sve uciniti ali vam jednostavno nije vredelo. Pokusajte da se promenite iz korena ako sa tom osobom zelite jos jedan pocetak. Vredna je toga.

 

 DEVICA

Vi  cete tokom cele ove godine nazalost patiti. To je zato sto ne mozete da zaboravite osobu do koje vam je stalo. Ona je krenula dalje i   nasla je nekog sa kim ce pronaci  mir ali  sa vama je drugi slucaj. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali sami ste krivi sto je ona krenula dalje.Sada vam jedino ostaje da nadjete nacina da prebolite i krenete dalje.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2