U narednom periodu:  Mart ce se  jednom zodijaku zavrsiti divno,ali mu april i maj donose tugu…

U narednom periodu: Mart ce se jednom zodijaku zavrsiti divno,ali mu april i maj donose tugu…

2024-03-02 0 By Admin

  Period koji je pred nama ce biti zanimljiv. Saznajte sta vam  sledi u narednim mesecima.

 

 OVAN

Period koji je pred nama ce biti zanimljiv i buran. To je ono sto moramo da kazemo. Vi cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite i u skladu sa tim da se ponasate. Neke vase odluke moraju biti donesene,a samo od njih zavisi hocete li biti srecni. Razmislite.

 

 BIK

Konacno, vi cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje.   To je vrlo vazno da kazemo. Naredni period ce biti  divan kada  ste vi u pitanju, i to je ono sto moramo da kazemo. Pre svega kada je u pitanju ljubav, jer ce doci do toga da vam neko izjavi    ljubav.  Treba toj osobi da date priliku.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo  da  morate da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je ono sto vam  treba za srecu. Ono sto moramo da kazemo jeste da je zivot samo jedan i da ne smete da dozvolite da vam neko kroji sudbinu. Svakako da treba da zivite bas onako kako  zelite, a ne kako vam neko kaze da bi ste trebali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto moramo reci, i problem koji morate da resite ako zelite da budete srecni. To je jako vazno da naglasimo. Uz malo srece, moguce je da se vasi snovi ostvare i da vam napokon krene na bolje,ali   vreme je da pocnete da verujete voljenoj osobi umesto sto na svakom koraku sumnjate u nju.

 

LAV

Polako ali sigurno dobijate priliku da pocnete ispocetka kada je  veza sa osobom do koje vam je stalo u pitanju. U mesecima koji su pred nama cete moci da kazete da ste voljeni i da imate  nekog na koga mozete da se oslonite. Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da znate da je pitanje vase srece sada u vasim rukama.

 

DEVICA

Kada ste vi u pitanju,imamo vaznu poruku. Nemojte odustajati od onog sto zelite.   Nekada prosto moramo da predjemo preko ponosa, a nekada da zaboravimo  na proslost. Sada je vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke.  Da se prosto posvetite sebi da vratite osmeh na svoje lice.

Naredni meseci ce biti zanimljivi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2