Sledeca sedmica ce biti najsrecnija sedmica u zivotu samo jednom zodijaku!

Sledeca sedmica ce biti najsrecnija sedmica u zivotu samo jednom zodijaku!

2024-03-14 0 By Admin

Dok se svi nadalju najboljem, sedmica pred vama  bice najsrecnija sedmica u zivotu…Ne varajte se, nece biti svima, samo ce jedan zodijak  imati tu cast.  Jos neki ce biti srecnici, ali malo manji od ovog zodijaka…

OVAN

Sedmica  pred vama  je vreme  da se srede neke odredjene stvari i da odredite svoje smernice. Ovih dana ste bili  vrlo zbunjeni i neodredjeni. Zato cete morati da se  dobro zamislite i da budete  odmereni u svojim  pokusajima. Jedan pokusaj se tice  vaseg  emotivnog zivota.Mozda je vreme za jedan pocetak.

 

BIK

Od vase ljubavi zavisi sta cete dalje zeleti i sta preduzimati. Vas partner  se ponasa odredjeno i donekle, dosta rezervisano. Zato ste i vi pod nekom  dozom distance, jer nikako da prokljuvite  sta partner oseca.Rado biste da cinite nesto sto ce ucvrstiti vasu vezu,  ali tek cete saznati neke stvari.Bice lepe za vas, i povoljne.

 

BLIZANCI

Od vase ljubavi  se ocekuje da pokazete  svoje najdublje emocije, a vi ih jos krijete. Vreme je da  se ne igrate sa njima i da pokazete da volite. Ako osecate  da partner zaista voli iskrenom ljubavlju, duzni ste mu se izjasniti. Ili recite  da ga volite i da osecate nesto lepo i trajno, ili odustanite.Nemojte ga vise  zavlaciti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Sedmica koja sledi donece vam velike korenite promene i vreme je da ih prihvatite. Vas cilj je jasan i konkretan, krecete od nule. Od vas zavisi  sta cete preduzeti  i kako cete se postaviti dalje.  Vreme je i bilo  da  prihvatite  ono sto vam se nudi, a nudilo vam se sve lose. Zato cete okrenuti list i poboljsati ceo svoj zivot.

 

LAV

Vi ste srecni i vreme je da se vasa sreca pokaze svima. Neka je osete na vasim koracima, u vasim pogledima, bas svi.Vreme  je da da budete i vi srecnik, kao neki koje ste upoznali. Vreme je da se vasa sreca nagradi i da se udupla, jer ce vas neko podrzavati u svemu. Od vas zavisi sta cete pozeleti jer vas partner nema sta vam nece ispuniti.

 

DEVICA

Iza vas su dani puni nervoze i loseg raspolozenja. Naredni dani vam donose brojne promene, pocev od vaseg lepog raspolozenja. Odjednom ce se popraviti i raspolozenje, i vas ce elan da igra glavnu ulogu.Mozda cete se zaista iznenaditi na promene koje slede, ali one ce biti tako lepe, da im se niste ni ponadali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2