Horoskop do 27.marta:  Jedan znak je u plamenu ljubavi, drugi ludi od ljubomore, trecem sledi  divna ljubavna prica!

Horoskop do 27.marta: Jedan znak je u plamenu ljubavi, drugi ludi od ljubomore, trecem sledi divna ljubavna prica!

2023-03-20 0 By Admin

Merkur je 9.marta usao u znak Ribe, i to je jedna od pojava koje donosi  bitne  promene…

 

 OVAN

Vi ste znak koji ce dok je Merkur u znaku ribe ludo uzivati.   Zapravo vas ceka period tokom kojeg cete uzivati kao nikada do sada i to je ono sto moramo da kazemo. Ovo ce biti dani tokom kojih cete upoznati nekog ko ce vasem zivotu dati novi smisao, nekog ko ce za vas sve da uradi… Ljubav je ono sto vam sada fali ali vasa ce zelja da se ostvari.

 

 BIK

Kada je Merkur usao  u znak ribe vi ste bili van sebe od tuge,ali kako prolaze dani vase se raspolozenje popravlja.

To je ono sto moramo da kazemo. Bitno vam je da znate da imate nekog ko bi za  vas sve uradio i to je svakako tako.   Cuvajte osobu do koje vam je stalo jer emocija koju imate prema njoj je jaca od svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Bitno je da kazemo da cete vi itekako uzivati u periodu koji je pred vama.  Ako ste sada u vezi ili braku,vasa voljena osoba ce ciniti sve sto moze da vas usreci i nema nimalo sumnje da ce vama osmeh biti na usnama. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da svakako da treba da date onoliko koliko i dobijate. Ljubav je kompromis.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da  vi  treba da se fokusirate na glas svog srca. Ono najbolje zna ko je osoba koja je vredna vase ljubavi i kome treba da date sansu da vas usreci. Konacno, vi ste znak koji ce u periodu koji ce da usledi da shvati da postoji neko ko bi za vas sve uradio i  nema nimalo sumnje da je pravo vreme da uradite onako kako vam nalaze  cak i va razum. Vi cete shvatiti da je ta osoba vredna  rizika.

 

 LAV

Emocije su vam naglasene ali sada ne mozete da ispunite uslove koje vam postavlja voljena osoba. To je u redu ali nemojte da se zalite  i ocajavate kada saznate da ona nije sama. Ako vi ne mozete da je usrecite znajte da ima neko ko moze. Ta osoba  vam je previse prastala i cinila je mnogo toga za vas ali se cini da u ovom  trenutku ni ne misli na to. Kao da vas je zauvek precrtala.

 

 DEVICA

Moramo reci da sve do 27. marta vi necete  znati sta vas je snaslo.  Bice ovo period tokom kojeg ce doci do velikih promena ali ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Postoji neko ko bi  vam  uvek i na svakom koraku bio podrska, pa u skladu sa tim treba toj osobi da date priliku da vam sve to i dokaze.  Iz dana u dan ce dolaziti do neocekivanih promena.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2