U narednim mesecima dolazi do promena koje jedan zodijak nije ocekivao ni u snovima!

U narednim mesecima dolazi do promena koje jedan zodijak nije ocekivao ni u snovima!

2024-03-11 0 By Admin

Dragi nasi,pred vama je mali horoskop za mesece pred nama…

 

 OVAN

Sto se tice perioda koji je pred nama, vi ste jedan od znakova  koji ce moci da se pohvali sa tim da su zvezde na njegovoj strani. To je ono u sta nema nimalo sumnje.

Ako postoji neko do koga vam je stalo i koga bi ste  zeleli da imate pored sebe   znajte da je sada pravo vreme da toj osobi date  do znanja sve sto mislite i osecate.

 

 BIK

Konacno cete i vi moci da kazete da su zvezde na vasoj strani.Vama sledi period ostvarenja snova i to je ono sto moramo reci.

Ovo ce biti period kada ce  bikovi koji su slobodni moci da kazu da su konacno upoznali posebnu osobu koja ce njihovom zivotu dati  jedan poseban smisao.

 

 BLIZANCI

Sve je doslo na svoje i moramo da kazemo da je na vama sada samo da se prepustite i uzviate. Sada su zvezde  uz vas i tokom perioda koji sledi cete moci da kazete da su se konacno desile neke lepe stvari. Vi ste primer osobe koja zivi za to da bi volela i konacno cete moci da  kazete da ste pronasli nekog ko ce vas voleti iznad svega.

 

 RAK

Prija vam to sto je jednom raku stalo do vas ali to ne znaci da ste spremni da sa njim imate   vise od prijateljstva. To je ono sto moramo da kazemo.

Bitno je da  ni u kom slucaju ne odustajete   i da dozvolite sebi da zivite   onako kako zelite. Samo nemojte nikome da dajete laznu nadu jer ce to biti  svakako velika greska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da naredni meseci vama nece biti laki niti   jednostavni. Dobicete niz losih vesti sa kojima cete morati sami da se borite i da resavate neke probleme koji ce se pojaviti iz cistog mira… Sledi vam jako tezak period ali vi ste osoba koja je jaka i snazna i koja ce istrajati u svemu sto pozeli. 

 

 DEVICA

Naredni period ce biti sjajan za vas. Bice to period kada cete  mozda cak i sresti ljubav svog  zivota.  Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je bitno da ne krijete svoje emocije.    Nekada moramo da se fokusiramo na ono sto zelimo i da zaboravimo i na ponos radi srece koju mozemo vrlo lako da dobijemo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2