Blago vama ako ste rodjeni u jednom od ovih znakova: Cekaju vas sjajni dani!

Blago vama ako ste rodjeni u jednom od ovih znakova: Cekaju vas sjajni dani!

2024-03-29 0 By Admin

Dok mnogi snivaju o sreci, a drugi uzivaju u njoj, neki zodijaci ni u snu ne mogu pomisliti da ce biti pravi srecnici u sledecim danima…

OVAN

Srecnici kao da se nalaze mnogo dalje od vas i vase adrese, pa ce ostati i dalje udaljeni. Za vas se ta daljina meri u  miljama, a to jasno govori koliko ste nesrecni. Ili bolje receno, koliko to jasno govori koliko je sreca daleko od vas. Nista posebno ne sledi ni u sledecoj sedmici.Ali to ne znaci da ne mozete nesto uciniti da bude bolje.d

 

BIK

Niste bas upuceni u svoje zelje, jer nikako da se izrazite  sta zelite. Osecate se nekako zbunjenim i vreme je da pokazete   sta zelite. Svi vasi koraci ce zavisiti od vas, i od vase ljubavi, pa zato gledajte da se  ona i ostvari.U kojem ce pravcu sve da potekne, vi povedite racuna, jer zavisi sve od vas. I od vasih koraka.

 

 BLIZANCI

Vasa sreca je tako daleko, a vi idete u smeru koji vas  vodi krivudavim putem. Vase obaveze vas vode  ka novoj sedmici i ne smete se  opustati. Morate zavrsiti sve svoje obaveze koje se od vas i ocekuju da ih pokazete zavrsenim. I obaveze ce biti  na prvom mestu kao vas prioritet, jer u danima koji slede, necete imati vremena za sebe.

 

RAK

Sreca je  vama okrenula ledja  i tako se  i osecate, ali vas  nista ne moze okrenuti da mislite drugacije. Vasa nezna dusa, previse je pesimisticna, a vi bi se morali okrenuti novim danima.Dani koji slede donece vam neke nove nemire, unutarnje i one vezane za emotivno polje. Mozda je vreme da se srede  i vasi nemiri i vase emocije.

 

LAV

Od  vaseg  znaka se ocekuje da uvek pokazujete moc i snagu, hrabrost i lojalnost.Nikako to da primenite kada se tice vaseg partnera.Cas ga volite, cas varate, cas osudjujete i proklinjete.Vreme je da pokazete  voljenoj osobi da je  ona centar vaseg sveta, ma sta radili i ma gde gresili. Pokazite da ste spremni da sacuvate  svoju vezu, po cenu svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Tuzni ste jer sve ide onako kako ne treba i kako se nikako niste nadali. I da tugujete i da se predajete tuzi, vise vam ne ide. Sledeca sedmica donosi neke velike promene i vreme je da se trgnete iz  monotonije. Vasa je sreca  da cete imati  sansu da popravite svoje raspolozenje.A cim raspolozenje krene, sve ce biti bolje.

Nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2