Dok vlada ovan: Do 19. aprila ce doci do najludjih ljubavnih promena!

Dok vlada ovan: Do 19. aprila ce doci do najludjih ljubavnih promena!

2024-03-23 0 By Admin

Vreme do 19. aprila ce biti period ludih, a za neke i najludjih ljubavnih promena u periodu do sada…

OVAN

Period vase vladavine traje do 19. aprila i mozete sta hocete.Period koji sledi za vas ce biti vreme ludih promena na koje niste nikako navikli. Bar do sada ih niste imali, i vreme je da se i one dogode u vasem zivotu.Sto se konkretno tice promena, vasa uverenja su da za njih nikada nije kasno. Bas tako ste se i ponasali u skladu sa svojim uverenjima, pa nista niste ni preduzimali. Uglavnom ste drzali  da  vase poslovno polje mora da bude stabilno. Po vama, sve ostalo je moglo da saceka neko drugo vreme. To vreme je upravo sada. Konacno da krenete da se ostvarujete i emotivno, jer ste finansijski zadovoljni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vas zivot je tako haotican, a opet tako   jednostavan i skoro prazan.Kao da je bezivotan, bez novih desavanja, i sa ustaljenim  desavanjima. Jednom reciju, vas zivot je tako prazan, monoton, pa je i vama postao dosadan. Sami ste sebi krivi zbog toga.Ono sto ste imali, vi niste znali sacuvati, niti ste se borili da sacuvate. Jednom propalom vezom, propao je ceo vas zivot i vi ste ostali kao biljka koja ne moze da raste bez vazduha. Kako emotivno, tako se niste ostvarili ni poslovno.  Sada je period da okrenete novi list i podjete za zivotom. Prioritet vam je  stalno zaposlenje.

 

BLIZANCI

Ne nadate se odavno nekim boljim stvarima, a vreme je da se ne smete predati.Ako biste se predali, vi biste izdali samoga sebe. Vas zivotni put je bio pretezak i sve drugo, samo ne  odricanje. Sami ste sebi krcili put na svim poljima, a za vas je svako bilo puno bodljikavog trnja. Kada ste stali na svoje noge konacno, i mogli da predahnete, vas je neko povredio i razocarao. Bilo je to veliko emotivno razocarenje koje vas je ponovo vratilo na dno. Period koji sledi, za vas mora biti vreme da se iskopeljate iz pepela proslosti. I da se ponovo usmerite ka izgradnji novog i lepseg emotivnog polja.

 

RAK

Znaju svi da su vasi koraci i laki i spori, ali niko ne zna koliko ste uporni. Zato cete u skorije vreme da se otgnete svoj monotoniji i svim losim stvarima. Vreme je da zaigrate na kartu licne pobede, jer mnogi ne veruju u vas. Vreme je da na ispit stavite mnoge neverne tome i od vas zavisi  sve sto  sledi.  Iznenadite  one koji sumnjaju u vas, a to su pocev od partnera, pa do prijatelja. Zato cete uvideti da je vreme za rezove i emotivne veze u raspadu, i oslobadjanje laznih prijatelja.

 

LAV

Ako zelite da gledate drugim ocima one sto vas potcenjuju, znajte da je to njihova slabost.Oni nemaju svoj zivot, pa se bave vasim, jer im je zanimljiv. Za razliku od mnogih koji  nikako da se ostvare jer ne znaju sta hoce, vi znate i sta hcete i koga hocete.  Bice to uskoro jedan lepi jarac koji vam salje signale. Ni vi necete ostati ravnodusni, jer svakako ste slobodni da cinite sta vam volja. Sledi vam lepa romansa, a vreme ce pokazati sta dalje zelite oboje.

 

DEVICA

Vrlo ste ozbiljni i jako efikasni kada je vas posao u pitanju. Na tom polju ste bas jaki, znani i vesti, ali sposobni da sebi uvek izvucete korist.Imate svoj princip kako da se postavite i kako da nametnete svoje znanje.Vreme je za neka odlikovanja i zasluge koje vas  ocekuju, jer ste svesni da ste ih zasluzili radom.Koliko ste jaki na  poslovnom, toliko ste slabi na emotivnom polju.Nikako da nadjete svoju srecu, da je osetite i da vam se uzvrati. Ne ocekujete je, ali vam sledi najludja ljubavna promena do sada!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2