Sudbina ce se poigrati sa njima: Ova dva znaka  ce nekoga sresti slucajno i odmah zavoleti!

Sudbina ce se poigrati sa njima: Ova dva znaka ce nekoga sresti slucajno i odmah zavoleti!

2024-03-23 0 By Admin

Kao po igri sudbine, desavaju se  lude stvari koje sebi ranije ne biste dopustili, nikada. Ipak ce pred bujicom emocija da popuste sve vase brane i kocnice…Bice to uskoro, cim sretnete nekoga…

OVAN

Kad nekoga sudbina iznenadi… Vasa ljubavna ocekivanja  ce morati da se poigraju sa emocijama koje ce do vas da dopru.Stizu  sa adrese jednoga jarca, i  vi cete morati  da odgovorite na njih.Bas kao plima, ponece ce vas luda ljubav na koju  ste mislili da nikada necete biti spremni. Jedan slucajan susret ce uciniti da ludo zavolite nekoga o kome ne znate nista osim imena. Za vas nebitno!

 

BIK

I vi sanjate nekoga sresti i biti plivac u reci nabujalih osecanja.Jos uvek verujete da biste se utopili u reci svojih sopstvenih  osecanja. Podrazumevamo da ih gajite prema odredjenoj osobi, a nikako da vam se namesti susret u cetiri oka. Zato nemojte da cekate dalje, niti jos duze vremena.Budite hrabri i istrajni u zelji da pridjete onoj koja vam je zarobila dusu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vec osecate i tugu i bol koja vam para srce i kida dusu na komade. Vreme je da se pokazete da ste svesni onoga sto vas tera da sve podnesete hrabro, a to je ljubav.  Zaljubili ste se u pogresnu osobu, koja nikako nece da vam uzvrati, niti da vas odbije.  Kao da se sudbina poigrala sa vama, zeli da vas kinji, bez osecaja  da joj se moze vratiti nekada u zivotu.

 

RAK

Sanjate jednu osobu koju ste volel,i i jos je volite ludo.Mada je ostala u proslosti, jos je vasa tuga i vasa sreca. Zelite da ucinite sve i da je povratite u svoj zivot, a nemate mnogo sanse za to. Mozda ce jedan pravi priajtelj osetiti vasu tihu patnju i namestiti slucajn susret. Mada ce to biti istovremeno i podvig i iskusenje sudbine, opet cete se zavoleti.

 

LAV

Volite nekoga, ali nekoga za koga osecate da nemate sanse da bude vas. Bice da ce to vasa neostvarena ljubav i zelja nikada ispunjena, ponovo vraca u vase srce. Bolje je bilo da ste joj se odupirali svim snagama. Bolje i na svaki nacin, nego da opet pocnete da patite, i volite nekoga ko vam nikada nece uzvratiti ni jedan jedini pogled!

 

DEVICA

Sudbina ce vas staviti na ispit osecanja, ali i hrabrosti i izdrzljivsti. Vasa ce ljubav morati da bude  odana i cvrsta, i spremna da istrpi svasta, a za uzvrat da dobije bilo sta. Mozda samo bol i tugu, a mozda cak i nista. Svakako da ste spremni, jer samo biste sebe kaznili da ne pokusate bas nista. Bar cete znati daniste imali sanse.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2