Tokom narednih dana: Ovan se zaljubljuje, Devici stize novac, a evo koga ceka prosidba…

Tokom narednih dana: Ovan se zaljubljuje, Devici stize novac, a evo koga ceka prosidba…

2024-03-28 0 By Admin

Tokom narednih dana slede mnoga cuda, i mnoge situacije  koje ce se i zamrsiti i odmrsiti. Nekim ce zodijacima doneti radost, drugima novac, trecima bol. I tako ce svako uzivati u svojoj lepoti i bolovati svoju bol, kako se kome nametne…

OVAN

Tokom narednih dana slede vasi najbolji dani, za koje i ne slutite. Konacno cete se zaljubiti, cak i bez  da pomislite da li ce ta ljubav biti moguca. Na vasu srecu, zaista cete imati lepe sanse da se  srede i vasa osecanja i vase  zelje. Necete biti samo zaljubljeni, vec cete ozbiljno da shvatite svoja osecanja.

 

BIK

Razmisljate da se otrgnete ovoj svoj  losoj situaciji i zivotnom poglavlju kojem ste se prepustili. Vreme je da ozbiljno shvatite  sve svoje  mogucnosti i tacno znate sta vam je ciniti. Imate plan i sto se njega tice, rado biste da pokazete da ste mnogo zreliji i ozbiljniji.Ako ste do sada gazili ono sto vam  se pruzalo, sada je idealno vreme da se okrenete zivotu, i radu…

.

BLIZANCI

Mnogo ste umorni i mada se osecate na ivici snage, tokom narednih dana cete uzivati. Vasa ce ljubav da blista  u vasem srcu kao dragulj. Nesto veliko i lepo, oseticete prema jednom lavu, i zelecete da vam se uzvrati. Moracete biti oprezni i postupati lukavo, tako da se ne oseti da se prosto namecete. Zelecete blizinu  koja vam godi, ali cete biti tako vesti da vam blizanac nece  odoleti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vec se radujete prilici susreta koji vam ugovaraju prijatelji. Tokom narednih dana  vreme je da se nadate da ce susret sa bivsom dragom da urodi plodom. Nadate se i pomirenju, ali ne smete da pomislite da vas moze  posluziti sreca. Dani koji slede unece sunce u vas zivot ponovo.  Opet cete biti na pocetku nove srece, jer vasa ljubav je jos ziva.

 

LAV

Od vas se  ocekuje ad budete i ozbiljni, ali i da drzite do onog sto nosite u srcu. Ako budete uspeli da zavrsavate sve svoje obaveze, moci cete da se opustite. Zato cete se jednako davati na oba polja i to ce biti vas nivo koji cete odrzati.  Moci cete se okrenuti  onoj koj vas ceka i koja odavno ocekuje bar poruku, ako ne i susret.

 

DEVICA

Tokom  narednih dana, vi cete biti na putu da se  se obogatite. I ne slutite sta se sve moze izdesavati, a vi ste voljni da se predate trenutnoj situaciji. Ona ce biti  manje dobra, ali bolji dani vam tek slede.  Nalazite se u finansijskom skripcu, i  vreme je da se  zapitate sta cete i kako preneti ovaj period. Iznenada cete dobiti novac koji ste pozajmili prijatelju, jos davnih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2