Nece moci da  izbegnu suze: Ove  zodijake ce voljena osoba  jako povrediti!

Nece moci da izbegnu suze: Ove zodijake ce voljena osoba jako povrediti!

2024-04-04 0 By Admin

Ako ste rodjeni u jednom od ovih znakova, znajte da vam, nazalost, slede teski dani. I da, vi ih niste zasluzili…

 

DEVICA

Drage device,  vi ste znak koji vrlo tesko ulazi u ljubavne veze. To je zato sto vam je uvek jako tesko da nekome verujete, i da se nekome prepustite. Niste osoba koja se zaljubi na prvi pogled. Vas, zapravo, nikada ne moze privuci  necija lepota toliko da se   zaljubite. Vi ste od onih ljudi koji se zaljube samo  zbog necije duse. Tako je bilo i ovog puta. Ali, nazalost, vama dani koji su pred nama donose razocaranje u ljubav.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogo vam je stalo do nekoga, i iako se  jos uvek ne moze reci  da se medju vama desilo nesto ozbiljno, ta osoba vam je dala nadu.

Pokazala je da joj je stalo do vas, i vi vec smatrate  da je samo pitanje dana kada ce se vasa veza ozvaniciti. No,  nazalost, vase zelje se nece ostvariti. Vrlo uskoro ce doci do toga da se  na najgori  nacin  uverite da je nada koju vam je odredjena osoba dala, bila lazna.

Moze se reci cak i to da je ona zelela sa vama samo da se zabavi, jer joj je jasno koliko je jaka snaga vasih emocija.   Doci ce do toga da saznate da ta osoba nije slobodna, da to nije bila cak ni onda kada ste se vidjali.  Saznacete da ste bili nekome drugi, i to ne samo da ce slomiti vase srce, to ce biti i  veliki bol  kada je u pitanju vas ponos. Vi sebi nikada ne bi ste dozvolili da vas neko  uzima  za rezervu,  i ovo ce biti saznanje zbog kojeg cete izgubiti veru u ljubav.

Nemojte sebi dozvoliti da zbog jedne lose osobe dignete ruke od emocija.   Trebace vam,  istina, mnogo vremena, da nakon ovog nastavite dalje  i nekome date sansu. Ali, kada se to desi, nemojte braniti sebi sansu da ponovo zavolite. Nisu svi isti…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2