Ljubav u narednim danima:  Jednom zodijaku ce voljena osoba slomiti srce!

Ljubav u narednim danima: Jednom zodijaku ce voljena osoba slomiti srce!

2023-04-08 0 By Admin

Mada je vasa polovina srca pripala vasoj srodnoj dusi, ipak ne znaci da ce u vasoj vezi sve biti med i mleko… I ma koliko ogromna ljubav bila, ne znaci da ce biti  bajka, jer ovo je stvarni zivot…

Polovina srca voli, polovina slusa razum…

Zna se da zivot svima nosi i donosi  razne nesporazume, carke i rasprave, koje mogu doneti fatalne posledice. Znamo i da svaka veza vuce neki teret, ali se pravi pitanje ko ga kako prihvata, i na koji nacin. Koliko ste jaki i koliko je ljubav velika  da savlada sve teskoce? Mada ih svi krijemo, jedan znak je vec odavno razotkrio istinu svoje veze. I mada ludo voli partnera, on ne zna sta ce! Da li ce uspeti da resi sve dileme, nesporazume i podnese sva pitanja srca?

OVAN

Vasa polovina srca, odavno nosi teret koji je svakako tezi.Vucete za sebe i partnera, i trpite i veci i tezi deo vase veze.Ipak se ne zalite jer volite suvise, pa vam za sada nista nije tesko. Ipak ce vas partner opet optuzivati da vam je vazniji posao, nego on, jer ga zapostavljate zbog posla.Ako optuzivanje krene stalno i tako u nedogled, razmislite da li da duzite tu vezu!

 

BIK

Nosite ono sto je za druge neshvatljivo, a samo vi znate kako vam je i koliko tesko. Vase srce vuce jaka osecanja tuge i vasa polovina srca ili srodna dusa to ne razume. Vi mislite da ste u pravu, a isto misli i vas partner za sebe. I sve dok budete vukli na dve strane, nece biti dobro. Kako trenutno stoje stvari, vi ste onaj znak koji se tesko miri, i koji nece uspeti da savlada nesporazume i resi dileme.

 

BLIZANCI

Kada sagledate svoj zivot u sustini, nije tako los, pa ni vasa veza, cak je odlicna. Ali kada stvari sagledate dublje, tek se onda prosto obracunavate sa svim onim sto ste doziveli u zivotu. Jednostavno vam se nametne sve  sto vas boli i sve ono sto vam je na dusi. Reagujete ishitreno, i mnogo brzate, izbacujuci sav svoj bol i sav svoj bes.

 

RAK

Od vecine znakova zodijaka, vi ste skoro najbolji covek, ali niste i najsrecniji. Cak ste najtuzniji i susta suprotnost onome, sto ste zaradili svojim odricanjem, dobrotom i postovanjem. Srce vam kuca u smeru partnera i mada sve cinite za njega, on vam ne vraca. Nije samo polovina vaseg srca kod njega, dali ste mu celo srce, a ono vas ne nagradjuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vasa ljubav bi bila tako lepa i tako posebna, samo da nije vaseg ponosa. Mada ste najbolji i najzaljubljeniji, vasa ljubav i vasa veza mogla bi biti posebna. Imate problem u vezi koji vas nikako ne dovodi resenju, jer vasa ljubomora prelazi  granice i nikako da je iskontrolisete. Imate svoje dileme, nesporazume i druge prirode, ali je ovaj najveci. Resite se, ili  je bar svedite na solidan nivo.

 

DEVICA

Vasa veza je odavno lepa i mozda biste trebali da je ozvanicite.  Vasa srodna dusa je uz vas i vasa polovina srca kuca samo za nju. Vase srce kuca u ljubavi i zeli da zajednicki deli sve  prepreke i sve  one  lose trenutke koji vas zadese.Prebrodicete sve ono sto zivot nosi, ali iskrenim pozrtvovanjem jednog za drugo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2