Zvezde ce ih cuvati od bola! Ova dva znaka ce u narednim mesecima znati samo za srecu!

Zvezde ce ih cuvati od bola! Ova dva znaka ce u narednim mesecima znati samo za srecu!

2024-04-08 0 By Admin

  Kolo srece se okrece, a svi mi pre ili kasnije dobijemo nagradu od sudbine,ako smo bili ljudi od postenja…

 

Zvezde ce biti na strani Ovnova i  Devica.  Osobe rodjene u ova dva znaka ce u bliskoj buducnosti moci da kazu da su   pronasli sve za cim su tragali i da ih je sudbina  nagradila.

 

 OVAN

Dragi ovnovi, vama ce zvezde pokloniti srecu. Vasa dobra dusa i vasa uvek prisutna   zelja da  usrecite one do kojih vam je stalo ce konacno biti nagradjena. Moramo da kazemo da je vrlo vazno da imate na umu da je  nekome iz vase blizine stalo do vas. Iskreno stalo,  toliko da ta osoba zeli kraj vama da provede ostatak svog  zivota. Samo je na vama  hoce li tako i biti ali moramo reci da je vazno da toj osobi date  priliku.   Kada vam konacno otvori svoje srce i kada vam prizna koliko dugo je cutala i krila tako jaku ljubav,  vi necete znati sta da kazete… No,  kada  budete malo razmislili,  shvaticete da je ta osoba  neko uz koga cete moci ne samo da pronadjete srecu, vec i neko ko vam je toliko dugo bio pred ocima, a niste umeli da  u njenima vidite koliko ljubavi ima samo za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sto se tice ovnova koji su sada u vezi, oni bi mogli da ocekuju cak i  vencanje ili vest o potomstvu.  Inace vazite  za  nekog ko ume da voli i da usreci,pa nije ni cudo sto vasa voljena osoba zeli kraj vas da ostari.  Trebalo bi da se radujete vasem buducem zajednickom zivotu, ako je volite onoliko koliko ona voli vas.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2