Ovaj znak je ziva magija, magija koja se voli i obozava!

Ovaj znak je ziva magija, magija koja se voli i obozava!

2024-04-04 0 By Admin

Drage vage, vi ste svakako  znak koji je poseban po mnogo cemu, i vi ste toga svesne.

Vage su znak za koji se kaze da ne zna sta zeli,ali istina je potpuno drugacija.

Samo je stvar u tome da vaga nikome ne dopusta da je tek tako upozna. Ovo je znak  za koji se misli da ne zna sta zeli od zivota. No, to je daleko od istine. Vaga je samo neko ko pazi na sve, neko ko  je svestan toga da   je zivot tezak i zato  i pazi na svaki korak, pa cak i na svaku rec.

Istina je da ovom znaku  treba mnogo da donese neke odluke,ali to ne znaci da je neodlucan u onoj meri u kojoj se smatra da jeste. Ne. Vaga je samo neko  ko  jednostavno ne zeli da ikome naudi, cak ni slucajno. Zato, ako moze da pomogne, rado ce, ako ne moze onda svakako da nece nikome  ni suze izmamiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da su vage osobe za koje se smatra da su boginje lepote  u zodijaku. Naravno da se ovo  pre svega odnosi na zene rodjene u ovom znaku, jer nema nimalo sumnje da je zena vaga neko ko je poseban po svemu. Moramo da dodamo da je ova dama svesna svoje lepote ali da je najlepse u vezi nje to sto zeli da bude dobar covek. I sto ima jednako lepo srce i dusu kao sto je lepo njeno lice.

Vaga je znak koji se nece zaljubiti na prvi pogled.   To je zato sto ovaj znak  ne pada na lepotu, i sto mu je najvaznije da je taj neko lep u dusi. Vage su posebne po toj svojoj osecajnosti i neznosti koje imaju u svojoj dusi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2