Ovaj znak je ziva magija, magija koja se voli i obozava!

Ovaj znak je ziva magija, magija koja se voli i obozava!

2022-04-08 0 By Admin

Vaga je  neko ko ce rado svima pomoci, ko ce svima dati sansu, pruziti radost, i jos mnogo toga. Vazno je da dodamo da nema sumnje da je osoba rodjena u ovom  znaku dobar covek koji ce vam uvek pokloniti osmeh. Vage uvek imaju lepu rec za svakoga, i razumevanje, pa cak i za one ljude za koje znaju da nisu za primer niti  za pohvalu. Moramo da kazemo  da je ovo zodijak koji ce biti tu za one do kojih im je stalo, bas uvek, ali da nece ni okrenuti ledja onima kojima je pomoc potrebna. Pa makar bila rec o  onima koje ne poznaje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vaga  je ziva magija,jer tamo gde se pojavi izaziva ljubav, postovanje i divljenje. I divno je znati da postoji jer je ovo neko ko ce uciniti sve sto moze  za one  koje voli.

Ljubav je njeno drugo ime. Uvek ce biti tu za one do kojih joj je stalo i dace vam dusu i srce na delu… Ljubav ovog znaka je pravo blago,pa ako imate tu cast da vas vaga voli dajte sve od sebe da tako i ostane. Oni koji je imaju pored sebe imaju i nekog ko ce im uvek biti podrska i vetar u ledja.

Morate  da imate na umu da mnogi lice na vagu ali da niko nije kao ona.

Stranice: 1 2